RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 17 mei… 1976 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Net op tijd, is eigenlijk ook precies op tijd

“Playa de Aro is in het voorseizoen een oord van rust en vrede”, dat vertelde Stan Haag in een spot aan het begin van het programma waarin het toerisme in Spaanse badplaatsje uitgebreid werd gepromoot. Aan het eind van de middag, tussen 16:00 en 18:00 uur, was het de beurt aan Peter van Dam bij Radio Mi Amigo om de luisteraars twee uur lang te entertainen. 

Hij was pas drie minuten voor het programma begon in de studio – in het hartje van Playa de Aro – (foto bovenaan) binnengewandeld en kon dus meteen beginnen met opnemen. Aanwezig waren ook toeristen uit het Belgische Huizingen op huwelijksreis, uiteraard mochten ze de groeten doen aan het thuisfront. Verder draaide Peter ook de ‘Klassenplaat’. Daarvoor was een kaart gestuurd door een schoolklas uit het Nederlandse Prinsenbeek. Tegen 17:00 uur las Bart van Leeuwen, live vanaf het zendschip de MV Mi Amigo, het nieuws. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx