RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 16 mei… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Wakker worden met Herman, werken met Haike

Herman de Graaf had in 1977 de taak om tussen 07:00 en 09:00 uur de luisteraars van Radio Mi Amigo zo aangenaam mogelijk wakker te laten worden of hen te vergezellen op weg naar de fabriek, school of aan de ontbijttafel in het programma ‘Ook goeiemorgen’. Behalve veel muziek was er eveneens verkeersinformatie te horen, want ook 43 jaar geleden kenden we in de Lage Landen al het begrip ‘file’. 

Als de twee uurtjes er op zaten, was het de beurt aan Marc Jacobs om het nieuws te lezen, waarna een vooraf opgenomen bandje uit Playa de Aro werd gestart. Meer bepaald ging het om een nieuwe aflevering van ‘Schijven voor bedrijven’ met Haike Debois, die platen draaide op verzoek van een Belgisch én een Nederlands bedrijf. “Bij wijze van uitzondering doet Bokkebroek deze keer de techniek”, aldus Haike. (TvH)

Foto bovenaan: Maurice Bokkebroek, Ton Schipper, Haike Debois en Sylvain Tack (credits: Werner Hartwig)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx