RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 16 juni… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ton draait er tien en Johan nog veel meer

Een ‘fenomeen’, zo moeten we Radio Mi Amigo omschrijven. Zelfs nadat er (bijna) vier decennia geleden een einde kwam aan deze zeezender, blijft de naam als een huis overeind. Zij die oud genoeg zijn om de avonturen van de ‘piraat’ mee gemaakt te hebben, weten dat we niet overdrijven.

Voor alle anderen die het enkel ‘van horen zeggen’ hebben, blijven we in onze archieven spitten om die geweldige tijden van weleer nog eens te doen herleven. En… om deze geschiedenis niet verloren te laten gaan. Daarom blikken we vandaag terug – dag op dag – naar 16 juni 1978.

Het is 15:15 uur, Ton Schipper (foto bovenaan) is volop bezig met de presentatie van de ‘Persoonlijke Top 10’ van een luisteraar.  Na hem is het de beurt aan Johan Visser, die live vanaf het zendschip ‘Stuurboord’ voor zijn rekening neemt. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx