RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 15 november… 1976 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Iets minder Stan op de radio

Radio Mi Amigo had vanaf maandag 15 november 1976 een nieuwe programmering. Zo was Stan Haag niet langer, doordeweeks, te horen met ‘Stan Haag vandaag deel 1’. Dat programma werd voorheen altijd uitgezonden tussen 08:00 en 09:00 uur. In de plaats daarvan kwam nu ‘Ook goeiemorgen’, van 07:00 tot 09:00 uur, live vanaf het zendschip de MV Mi Amigo.  

Stan Haag was er wel nog, maar dan later in ochtend, met een programma dat zich eerder op de huisvrouwen richtte. En er werd koffie gedronken tussen 11:00 en 12:00 uur. Dan toch in Nederland. Een gewoonte die niet tot nauwelijks bekend was in Vlaanderen. Een uur eerder, voor Stan Haag aan het werk moest, mocht Bart van Leeuwen (foto bovenaan) de luisteraars zo goed mogelijk entertainen. Hij deed dit eveneens met een vooraf opgenomen show vanuit Playa de Aro. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx