RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het is vandaag 15 november… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ook in november was het nog (een beetje) lente op de Noordzee

Radio Mi Amigo startte op maandag 15 november 1976 met een nieuwe programmering. Zo was Stan Haag niet langer te horen met ‘Stan Haag vandaag deel 1’, dat werd uitgezonden tussen acht en negen uur in de ochtend. Er was immers gekozen voor twee uur live uitzendingen vanaf het zendschip. ‘Ook goeiemorgen’ ging rechtstreeks de ether in tussen zeven en negen uur.

Stan Haag was vanaf halfweg de maand nog slechts één uur te beluisteren in de voormiddag, tussen elf en twaalf uur. Zijn Nederlandse collega Bart van Leeuwen (foto), mocht het uur daarvoor invullen met een naar hemzelf genoemde ‘show’. Op 15 november was de ‘lente-programmering’ nog steeds van kracht.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx