RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 15 maart… 1980 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Caroline mocht op zaterdag dubbel zolang lunchen

Op werkdagen kon er bij Radio Caroline tussen de middag, eerst om twaalf uur worden geluisterd naar Will Luikinga met ‘Will wil wel’, waarna het tijd was voor ‘Eet Smakelijk’. Op zaterdag was de programmering een beetje aangepast en duurde het lunchprogramma maar liefst twee uur.

Dat was ook het geval op 15 maart 1980 als het de beurt was aan Peter de Vries (foto bovenaan) om live vanaf een kalme Noordzee de luisteraars zo aangenaam mogelijk bezig te houden. Wij pikken in tegen één uur, tijdens de mededelingen over de Caroline Music Show. Daarna is het tijd voor het nieuws met Hugo de Groot. 

* In het Veronica programmablad van 15 maart 1980 stond een twee pagina’s tellend artikel over Radio Caroline, dat u hieronder als PDF kan lezen en/of downloaden.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Caroline

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx