RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

Het is vandaag 15 juni… 1978 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een trio van Ton Schipper, Rob Hudson en Johan Visser

In de week van 12 juni 1978 is een nummer can Johnny Mathis en Deniece Williams – Too Much Too Little Too Late  – de ‘Lieveling’ van Radio Mi Amigo. Het bijzondere bij deze keuze is daarbij dat de aankondiging ervan in België is ingesproken door Patrick Valain; ‘De boord-dj’s kozen weer een uitermate goede plaat.’ Al hadden deze laatsten in werkelijkheid helemaal niets gekozen en kregen ze deze ‘Lieveling’ gewoon opgedrongen, hoogstwaarschijnlijk omdat er voor was betaald. 

Het is donderdag 15 juni 1978, we blikken vandaag terug op maar liefst drie Mi Amigo programma’s: ‘Tussen Baken en Schipper’ met Rob Hudson (foto bovenaan), ‘De persoonlijke Top 10’, met Ton Schipper en ‘Stuurboord’ met Johan Visser, die Ton Schipper ‘op zijn kop geeft’ omdat zijn programma net iets te kort bleek waardoor er live van boord een instrumentaal nummer gestart moest worden. (TvH)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx