RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 14 mei… 1976 (audio – studiotape)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ochtendprogramma nogal ’tegen de draad in’

Wie 45 jaar geleden de radio afgestemd had op de 259 meter van de middengolf kon via Radio Mi Amigo ontwaken met Michelle. Voor de gelegenheid hebben wij uit onze archieven opnieuw een studiotape opgedoken, om precies te zijn nummer 157. De opname werd uitgezonden tussen 07:00 en 08:00 uur. 

Bij haar eerste afkondiging ‘moet Michelle er vier minuten bijtellen, en dan is het negen over zeven’ zo valt te horen. En dan is er nog iets met een los draadje waar studiotechnicus Maurice Bokkebroek op de vroege morgen alweer een oplossing voor gevonden heeft. Toch is volgens Michelle “Maurice vandaag een beetje tegen de draad in”

Ondanks het vroege uur heeft ze ook gasten uit Amsterdam in de studio, die de groeten mogen overmaken en een plaat kunnen aanvragen. Joop Verhoof heeft een promo gemaakt om de luisteraars duidelijk te maken dat Mi Amigo vanaf de volgende maandag van start zou gaan met de zomerprogrammering. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx