RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 14 maart… 1980 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

En dit zijn dan de (winnende) nummers voor vandaag

Veertig jaar geleden bracht Radio Caroline, tussen twee en vier uur in de namiddag, de ’19 tig-show’. Vooraleer op 14 maart 1980 het bandje met het tweede deel van dit programma werd gestart, werden er in het Engels een aantal codenummers voorgelezen die bedoeld waren voor de organisatie aan land.

Hieruit viel op te maken dat men bepaalde onderdelen in een bepaalde maat nodig had. Verder hoorden we aan het begin van het programma ook de Loving Awareness-spot die Hugo Meulenhoff in 1977 opnam voor Radio Mi Amigo. Presentator van deze uitzending Sebastiaan – die ook wel gewoon ‘Bas’ werd genoemd – Peters. Geboren werd ie evenwel als Eddy Keur. (TvH)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Caroline

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx