RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 14 juni… 1978 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Het is druk in de studio aan boord van de ‘Old Lady’

Op woensdag 14 juni 1978 was het alweer tijd voor aflevering 482 van het programma ‘Baken 16’ op Radio Mi Amigo. Toen met Johan Visser (foto bovenaan – links) als gastheer. Ook kok Kees Borrel (foto bovenaan – onder) was in de studio aanwezig. In de rubriek ‘Wat heb ik op mijn bordje?’ vertelde hij wat de bemanning van de MV Mi Amigo die avond te eten zou krijgen. Rob Hudson (foto bovenaan – rechts) was eveneens in de buurt wegens verantwoordelijk voor het weerbericht en de nieuwsuitzendingen. 

Hij vertelde dat er een vliegtuigje van de Britse luchtmacht of marine boven het zendschip, de MV Mi Amigo, cirkelde. Johan liet daarop weten om geen plaat voor de bemanning van het vliegtuig te gaan draaien. Verder was Luc Watermans in de studio om er de agendatips voor te lezen. Na ‘Baken 16’ was het tijd voor ‘Tussen Baken en Schipper’, met Rob Hudson. Het programmaformat , wordt als ‘twee om één’ omschreven. Dat hield in dat er twee nieuwe platen en daarna één oude werden gedraaid. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx