RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 14 december… 1975 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Amerikaanse’ toestanden via Radio Mi Amigo

De ‘Mi Amigo Top 50’ met Peter van Dam was in 1975 niet de enige hitlijst die Radio Mi Amigo via de 259 meter uitzond. In dat jaar konden de luisteraars op zondagmiddag ook afstemmen op de ‘Billboard American Top 100’. Daarin zette Bert Bennett de grootste verschuivingen uit deze toonaangevende Amerikaanse hitlijst op een rij. 

Een programma op het lijf geschreven van Bert (foto bovenaan – credits: Douwe Dijkstra), want zijn stijl van presenteren paste als geen ander bij de ‘Billboard American Top 100’. Snel, vlot, goocheldend met jingles en intro’s netjes volpratend op een ietwat ‘zangerige’ manier. Bert Bennett bewees het ook twee uur lang op zondagmiddag 14 december 1975. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx