RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 14 april… 1974 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Zeezender met encyclopedische kennis

Iedere zondagmiddag kon je in 1974 tussen 16:00 en 18:00 uur luisteren naar de Flashback Show van en met Joop Verhoof zaliger. “Een klein beetje power op deze Eerste Paasdag”, aldus Joop (foto bovenaan). Luisteraars die een verzoekje wilden aanvragen voor de ‘Gouwe ouwe Top 10’, konden een kaartje sturen naar Radio Mi Amigo Internationaal, Postbus 847, Hilversum in Nederland. 

Het was 1974, en in tegenstelling tot de andere zeezenders was er bij Radio Mi Amigo helemaal geen reclame te horen. Wel was er informatie ‘die voor u werd gelezen in Joepie‘. Zo was er in dit tijdschrift informatie gevonden over Oosthoeks Encyclopedie. Wie dit dikke boekwerk op proef in huis wilde hebben kon eveneens een kaartje sturen naar Postbus 747 in Hilversum. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx