RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 14 april… 1974 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Bij Mi Amigo las men de Oosthoek encyclopedie 

Iedere zondagmiddag kon je in 1974 tussen 16:00 en 18:00 uur bij Radio Mi Amigo luisteren naar de ‘Flashback Show’ van en met wijlen Joop Verhoof (foto bovenaan – links naast Sylvain Tack). “Een klein beetje power op deze Eerste Paasdag”, aldus de presentator, toen nog helemaal legaal van de studio in Nederland. Luisteraars die een verzoekje wilden indienen voor de ‘Gouwe ouwe Top 10’, konden een kaartje sturen naar Radio Mi Amigo Internationaal, Postbus 847, Hilversum. 

Het was 1974, en in tegenstelling tot de andere zeezenders was er bij Radio Mi Amigo – officieel – helemaal geen reclame te horen. Wel was er informatie ‘die voor u werd gelezen in Joepie’.  Zo vond men in dit tijdschrift nieuwswaardige berichten over Oosthoeks Encyclopedie. Wie dit dikke boekenwerk op proef in huis wilde hebben moest eveneens een kaartje sturen naar Postbus 847 in Hilversum. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx