RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 13 juli… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Thee in een flesje of in een kopje’

Aan het eind van de middag op werkdagen kon je in 1978 bij Radio Mi Amigo tussen 16:00 en 17:00 uur luisteren naar ‘Stuurboord’. Als dat programma was afgelopen volgde er nog een half uurtje ‘Bakboord’. Tijdens de aflevering van 13 juli kreeg presentator Rob Hudson (foto bovenaan) een kopje thee dat hem werd gebracht door Herman de Graaf. 

Niet te verwarren met ‘de flesjes thee’ waar de bemanning van Radio Mi Amigo vaak over sprak. Een ‘flesje thee’ was namelijk niets anders dan een pintje bier. En de luisteraars maar denken dat die jongens aan boord van het zendschip de hele dag netjes thee dronken.

In de opname voor vandaag pikken in om 17:12 uur, per uitzondering niet gevolgd door de Radiogemeente van Ds. Toornvliet, die normaal tussen 17:30 en 18:00 uur werd uitgezonden. Mogelijk was het bandje uit Bloemendaal niet tijdig aan boord gekomen. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx