RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Het is vandaag 13 januari… 1974 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Eén Ad, met twee familienamen

In de beginperiode van Radio Mi Amigo was ook Ad Roland bij het station betrokken. Hij werkte mee aan de Vlaams/Nederlandse zeezender onder de naam Ad Petersen (foto bovenaan). Elke zondagmiddag was hij te horen met de ‘Joepie Top 50’. Het eerste half uur van dit programma was ingeruimd de rubriek voor ‘Het Toffe Tiental’. 

Luisteraars konden door middel van een kaartje laten weten wat hun favoriete plaat was, en die werd dan ook gedraaid. Zo werd er in de uitzending van zondag 13 januari 1974 een briefkaart behandeld die afkomstig was van een zekere Jean-Luc Bostyn uit Geluwe. In de hitparade staat op nummer 35 de single ‘Ze komt terug’, van Paul Severs. Voorafgaande aan zijn liedje wenst de populaire zanger Radio Mi Amigo ‘een rooskleurige toekomst’. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx