RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 13 december… 1976 (studiotape)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Gaat Radio Mi Amigo uitzenden vanaf de Mebo 2? 

Voor vandaag hebben we weer eens een studiotape, opgenomen in Playa de Aro, uit de archieven gehaald. De opname kreeg nummer 154 mee en bevat de Peter van Dam Show van 13 december 1976. Bij de luisteraars in de Lage Landen heerste op dat moment nog steeds verwarring of Radio Mi Amigo met de verhuizing naar de 192 meter, ook van zendschip was verhuisd en misschien gebruik maakte van de Mebo 2, de oud thuisbasis van Radio Noordzee Internationaal. 

Peter liet weten net nog een luisteraar te hebben gesproken aan de telefoon die wilde weten hoe dat verhaal nu precies in elkaar zat. En dus mocht hij opnieuw uitleggen dat het om geruchten ging die nergens op sloegen.  (TvH) (Foto bovenaan – credits: Douwe Dijkstra)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx