RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 13 augustus… 1975 (studiotape)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Beetje doorgezakt? Een pro laat dat niet merken!

De middag bij Radio Mi Amigo begon 45 jaar geleden met het programma ‘Smakelijk eten’ gepresenteerd door Joop Verhoof. Deze keer hebben we voor u een studioband uit het archief gehaald. Dat betekent dat je vooraf een aftelling hoort, zodat de bemanning aan boord van het zendschip de MV Mi Amigo de opname precies op het juiste moment kon starten.

Bij die gelegenheid vertelt Joop dat hij de vorige avond erg dronken is geweest en dat dit het eerste programma wordt dat hij weer gaat opnemen. Of er in de uitzending nog iets van te merken was dat Joop de avond ervoor vele glazen ‘gerstenat’ naar binnen had gewerkt? Luistert u zelf. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx