RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 13 augustus… 1975 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud

‘The day after’

De middagprogrammering bij Radio Mi Amigo begon 44 jaar geleden met het programma ‘Smakelijk eten’ dat werd gepresenteerd door Joop Verhoof. Dit keer hebben we een studioband uit ons archief gehaald. Duidelijk te herkennen aan het feit dat er vooraf afgeteld moet worden zodat aan boord van de MV Mi Amigo de cassette precies aan het begin van de opname klaar gezet kan worden. 

Vaak werd van de gelegenheid gebruik gemaakt door de dj’s in Playa de Aro om nog voor de aftelling één en ander te vertellen. Zo vernemen we dat Joop de vorige avond erg dronken is geweest en dat dit het eerste programma wordt dat hij weer gaat opnemen. Of er in de uitzending nog iets van te merken is dat Joop de avond ervoor vele glazen ‘gerstenat’ naar binnen heeft gewerkt? Daar kom je vanzelf achter. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx