RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 13 april… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Smile! You’re on camera!’

Op 13 april 1977 was het om 12:00 uur weer tijd voor ‘Baken 16’. Frank van der Mast liet weten dat er vlak naast de MV Mi Amigo een grote blauwe boot lag van ‘London Weekend Television’ en dat er flink gefilmd werd. Hij vond het allemaal nogal.. spannend. Vooral toen er eerder die ochtend opnames werden gemaakt terwijl hij een sinaasappel aan het pellen was…

Toch was er op die bewuste dag ook een gewone aflevering van ‘Baken 16’, met als vaste ingrediënten; het weerbericht, een overzicht van de Top 10 uit de Mi Amigo Top 50, de hittip van Otto en de Alarmschijf. Frank zat achter de microfoon, maar op een gegeven moment nam Hugo Meulenhoff over omdat de tv-ploeg hem opnieuw wilde filmen. 

Maar dat ging niet helemaal goed, want er diende een filmpje gewisseld worden waardoor Frank lang moest wachten. “Maar televisie of niet, deze 181ste ‘Baken 16’ is een programma van Dubbel F, Otto en Frank van der Mast”, zo liet Frank nog optekenen. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx