RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het is vandaag 12 oktober… 1978 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Het vaderland kon niet verder zonder de diensten van Ton

Ton Schipper (foto bovenaan) is in de tweede week van oktober 1978 afscheid aan het nemen van Radio Mi Amigo. Hij presenteert de laatste afleveringen van de ‘Jukebox’. In de derde week van de zaaimaand zal hij wel nog ‘Keukenpret’ voor zijn rekening nemen. Tenminste dat is wat de luisteraars horen op de radio, in de praktijk zijn deze shows al lang op voorhand opgenomen.

Met de ‘Jukebox’ was dat veel minder mogelijk, want verzoekjes moesten wel binnen een redelijke termijn kunnen worden aangevraagd en opgenomen. Zeker de telefoontjes die behandeld moesten worden. Ton moest Mi Amigo verlaten omdat hij in België zijn legerdienst diende te vervullen. Aan het begin van deze opname horen we nog een spot voor de Mi Amigo Drive in show, die aan boord van het zendschip is opgenomen. 

We gaan terug naar donderdagavond 12 oktober 1978 voor de derde laatste aflevering van het verzoekprogramma. De radio staat afgesteld op de 319 meter. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx