RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 12 juni… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Ik kan me best voorstellen dat hij het spuugzat was’

Op zondagochtend kon je in 1977 tussen 10:00 en 11:00 uur luisteren naar de ‘Belgische Top 15’ bij Radio Mi Amigo. Een lijst die werd samengesteld aan de hand van kaartjes die de luisteraars konden insturen. Het programma kwam live vanaf de MV Mi Amigo. Aan het begin van deze opname horen we het einde van deze lijst die gepresenteerd werd door Marc Jacobs vooraleer het programma van Michelle, opgenomen in Playa de Aro, de lucht ingaat. 

Op zondag 12 juni 1977 kunnen de luisteraars opnieuw hun kopje koffie drinken met Michelle. Dit was de afgelopen week niet mogelijk geweest omdat zij in Nederland verbleef, waardoor haar man Stan Haag het erg druk had. Hij presenteerde naast zijn eigen programma’s ook de programma’s van zijn echtgenote. 

Aan het begin bedankte Michelle Stan (foto van het koppel bovenaan) voor het invallen en maakte ze de opmerking dat ze zich best kon voorstellen dat technicus Maurice Bokkebroek het misschien ook wel ‘spuugzat’ was om zoveel uren in de week Stan tegenover zich te hebben zien zitten. Maar met de terugkeer van Michelle was dat ook weer opgelost. 

Omdat het nog vroeg in het seizoen was werd op 12 juni 1977 nog steeds ‘Koffie met of zonder’ op de zondag uitgezonden. Maar dat zou niet lang meer duren aangezien het Spaanse badplaatje zich opmaakte voor het toeristenseizoen 1977, dan zou het weer tijd zijn voor het verzoekprogramma ‘Groeten uit Playa de Aro’. (TvH)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx