RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Het is vandaag 12 juni… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Michelle presenteert ‘Koffie met of zonder’ op de zondagochtend bij Mi Amigo

Op zondag 12 juni 1977 konden de luisteraars van Radio Mi Amigo weer hun ochtendlijk kopje koffie drinken in het gezelschap van Michelle.  Dit was de afgelopen week niet mogelijk geweest omdat de echtgenote van Stan Haag in Nederland verbleef. Deze laatste had daardoor het erg druk gehad in Play de Aro. Naast zijn eigen programma’s, had hij immers ook die van zijn vrouw overgenomen.

Omdat het nog vroeg in het seizoen was, werd er op 12 juni 1977 nog steeds ‘Koffie met of zonder’ op de zondagochtend uitgezonden. Maar dat zou niet lang meer duren, aangezien het badplaatsje Playa de Aro aan de Spaanse Costa Brava, zich opmaakte voor het toeristenseizoen 1977.

Nog heel even en het programma zou opnieuw ingeruild worden voor ‘Groeten uit Playa de Aro’. Toeristen die de studio bezochten konden zelf achter de microfoon gaan zitten om groetjes aan het thuisfront te doen. (TvH)

° Foto bovenaan – credits: Douwe Dijkstra


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx