RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 11 december… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Peter van Dam mag de 192 op gang trekken

Na bijna een compleet etmaal stilte liet Radio Mi Amigo opnieuw van zich horen. Op vrijdagmiddag 10 december was de zender (foto bovenaan) aan boord van het zendschip uitgeschakeld en was het stil geworden op de 259 meter. Daarna begon de gigantische technische klus om de zender af te stellen op de nieuwe golflengte van 192 meter. 

Na een korte testuitzending was de zeezender terug in de lucht en werd het eerste uur uitgezonden dat eerder al in Playa de Aro was opgenomen. Peter van Dam bedankte de jongens van Radio Caroline voor de technische prestatie die ze in de afgelopen 24 uur hadden geleverd. Verder verwees hij alle geruchten over het huren van de Mebo 2, het oud zendschip van Radio Noordzee Internationaal, als vervanging van de MV Mi Amigo, naar het rijk der fabelen. 

Daarna was het de beurt aan Bart van Leeuwen die iedereen welkom heette op de één – negen – twee en liet hij de luisteraars ook kennis maken met de nieuwe jingles. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx