RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 11 december… 1976 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Sylvain Tack viert oud en nieuw op Tenerife 

“U die met de eindejaarsfeesten op vakantie naar Tenerife gaat. U die geïnteresseerd bent voor radioreclame op ons station. Profiteer van de unieke gelegenheid, want tijdens uw verblijf in Tenerife kunt u contact opnemen met onze directeur, Sylvain Tack (foto bovenaan). Deze is dagelijks te bereiken vanaf maandag 21 december tot en met zondag 2 januari in Hotel Melia Puerto, en dat in de hoofdstad van Tenerife Puerto de la Cruz”. Aldus Patrick Valain die er ook nog het telefoonnummer van het hotel aan toevoegde.

Deze opmerkelijke spot was met de ingebruikname van de nieuwe golflengte 192 meter dagelijks bij Radio Mi Amigo te horen. Of zich veel nieuwe adverteerders bij Sylvain in het hotel gemeld hebben weten we niet. Wel dat 11 december 1976 op een zaterdag viel en dat na de opening van de nieuwe golflengte Radio Mi Amigo weer, zoals vanouds in de lucht was met de ‘Top 50’ die werd gepresenteerd door Peter van Dam. Behalve de populairste platen van het moment waren er ook een ‘LP van de week’ en een’Gouwe ouwe van de week’ te horen. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx