RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het is vandaag 11 april… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Koffie met of zonder, maar in ieder geval met Michelle 

Paasmaandag 1977. Luisteraars in de Lage Landen konden hun kopje koffie drinken met Michelle tijdens het programma ‘Koffie met of zonder’. Vanaf die dag had het programma ook een nieuwe tune. Aan het begin liep het bijna mis toen de verkeerde cartridge werd gestart. Ook later in het programma ging het fout, als Maurice Bokkebroek de tune te ver terug spoelde. 

Over Bokkebroek (foto bovenaan – links) gesproken; bij hem lag ook de taak om een kaart te trekken voor het programma-onderdeel ‘Geef me de vijf’. Michelle maakte bekend voor wie Stan, later tussen 11:00 en 12:00 uur, vijf favoriete platen ging draaien, én wie een aantal elpees gewonnen had. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx