RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 10 oktober… 1975 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ferry houdt de wacht tijdens de TROS-nacht

Ferry Maat (foto bovenaan) kennen velen van Radio Noorzeee Internationaal waar hij ondermeer het programma ‘Herrie met Ferry’ presenteerde. Na zijn tijd bij de zeezender kon men hem bij omroepvereniging TROS op Hilversum 3 horen, met onder andere ‘De Soul-show’ en de ‘TROS Top 50’, maar ook gedurende de nacht tijdens ‘Nachtwacht’. 

Dat laatste programma was speciaal voor mensen die niet konden slapen of aan het werk waren, zoals in de nacht van 10 oktober 1975 het geval was. Luisteraars konden bellen voor een babbel en veel van de muziek die gedraaid werd was afkomstig uit de Top 40 van 6 februari 1971. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx