RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 1 oktober… 2000 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

De kameel en de non van Stan Haag

In september 2000 was er een grote Radio Mi Amigo reünie in zaal ‘Den Eenhoorn’ in Halle Zoersel. Voor dit evenement, dat live werd uitgezonden via kabelradio Magdalena, waren tal van oud medewerkers uitgenodigd, én gekomen. 

Gedurende een heel weekeinde werd er live uitgezonden en werden er herinneringen opgehaald. Onder de aanwezigen waren Stan Haag, Peter van Dam, Johan Visser, Bert Bennett (foto bovenaan – rechts), Norbert en Otto, om er maar enkele te noemen. Gisteren kon u al luisteren naar Marc Jacobs met het programma ‘Baken 16’ van 30 september 2000. 

In de middag van 1 oktober was het live vanuit ‘Den Eenhoorn’ de beurt aan de mannen van ‘het eerste uur’.  Will van der Steen (foto bovenaan – links), Norbert en Bert Bennett haalden naar liefst twee uur lang herinneringen op aan hun tijd bij Radio Mi Amigo. Ook Stan Haag was aanwezig, en hij maakte van de gelegenheid gebruik om een mop over een pastoor en een non die op een kameel door in de woestijn trokken, met de luisteraars te delen. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx