RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Het is vandaag 1 maart… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

En plots was er een extra uur live van boord

Bij Radio Mi Amigo werd er vanaf 1 maart 1976 een enigszins andere koers gevaren. Nog steeds werden de meeste programma’s op voorhand opgenomen in Playa de Aro, maar nu werd er doordeweeks tussen drie en vier uur in de namiddag, een programma geïntroduceerd, live vanaf het zendschip. Een mooie uitbreiding van de rechtstreeks uitzendingen. Tot dan was er enkel in de ochtend tussen zes en acht uur een live show. 

Dat ene extra live uurtje lijkt weinig, maar Tim Ridder (foto) zit alleen aan boord voor het Mi Amigo-team, en moet naast deze twee live uitzendingen ook zorgen dat er elk uur een nieuwsbulletin is. De wijziging is kennelijk vrij laat bekend geworden, want Stan Haag heeft in zijn programma tussen twee en drie uur nog aangekondigd dat Michelle na hem te horen zou zijn, maar dat werd dus Bart van Leeuwen, die dan nog onder de naam Tim Ridder actief is. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx