fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 9 mei (video)

Neemt u dit ook nog even mee?

Het laatste Europese land zonder digitale ether, heeft z’n aversie tegen de techniek laten varen. Niet verbazend natuurlijk dat net het Groot Hertogdom Luxemburg het langste weerstand bood. Uiteindelijk is commerciële radio in de analoge banden één van hun belangrijke exportproducten. Momenteel zijn ze er naarstig bezig om de noodzakelijke zenders te plaatsen om straks volop te gebruiken op blok 7B…/… Zaterdag 12 mei start op Radio Veronica de ‘Rerun van de Top 1000 Allertijden’, editie 2017. Een hele week lang te beluisteren. De lijst werd samengesteld door hun luisteraars (wie anders dacht, mag nu zijn/haar vinger opsteken). De nummer 1 hoort u op vrijdag 18 mei om 16:00 uur.

Nederlandse XITE lanceert muziekzenders in VS

Het muziekbedrijf XITE lanceerde vandaag, als eerste Nederlandse bedrijf, een muziekzender in de Verenigde Staten. Via de Amerikaanse over-the-top TV-operator fuboTV worden drie verschillende versies van XITE aangeboden: XITE (met de actueel populairste hiphop, R&B, pop, rock, en dance muziekvideo’s), XITE x Vibe (mix van populairste rap, trap, mainstream en alternatieve hiphop en R&B muziekvideo’s) en XITE x Rock (mix van beste mainstream, alternatieve, hard-, en indie rock muziekvideo’s). XITE zit sinds vorig jaar al bij Rogers, de grootste TV-operator van Canada. Vanaf volgend jaar wordt ook de Personalised Music Television service aangeboden, het interactieve product van XITE waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, samen met XITE’s VOD (Video On Demand) services.

Veel te vroeg gegaan

Radio 10 brengt morgen, op Hemelvaartsdag, een eerbetoon aan poplegendes die veel te vroeg zijn overleden. In de ‘Stars in Heaven Top 110’ staan de allergrootste hits van iconen als Prince, George Michael, Amy Winehouse, Freddy Mercury, Whitney Houston, Michael Jackson, Avicii, André Hazes, Elvis Presley en John Lennon. De lijst is samengesteld door luisteraars (ja hoor!) en wordt aangevoerd door Queen met ‘Who Wants To Live Forever’. De top 3 bestaat verder uit ‘Careless Whisper’ van George Michael en ‘Wake Me Up’ van de onlangs overleden dj Avicii. tussen 07:00 en 16:00 uur te beluisteren. De lijst is ook te zien en te downloaden op radio10.nl.


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Yesterdayland
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Joey bepaalde het 'gezicht' van RadioVisie Zowel Thierry Missiaen als Patick Kicken genieten van hun
Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er
De zomer is niets, twee en een halve maand geleden was ik bang dat ik
In deze vijfde en laatste aflevering van onze artikelenreeks over radioportals willen we de internetradio-meerwaardezoeker
Oud-radiomaker Rik Joossens is niet meer [caption id="attachment_22466" align="alignright" width="175"] klik om te vergroten[/caption] In
Welke 60-plusser herinnert zich niet de demonstratie van 18 april 1973 in Den Haag, de
Augustus 1979  Mi Amigo wordt drijvend ‘Bedevaartoord’ Op een ogenblik dat nog maar weinig Mi
PROS krijgt twee broers Radio PROS schakelt een versnelling hoger en gaat van start met

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Radioreclame: op papier gaat het vanzelf

Natalia doet rondje Medialaan

Het Avondblad van 8 mei (audio)

Wijzigingen Vlaams Mediadecreet definitief goedgekeurd

Het Avondblad van 7 mei (audio)

Vlaamse muziek op Waalse radio? (audio)

Sluiten