fbpx

RadioVisie

.
Spotlight
.

Het Avondblad van 8 oktober (video)

Oproep aan àlle radiostations

Het Consortium 12-12 doet een oproep aan alle media om de campagne ‘INDONESIË 12-12’ zo breed mogelijk te verspreiden en te publiceren. Aan eerdere, gelijkaardige campagnes werd niet enkel door landelijke radiostations mee gewerkt, alle andere zenders in Vlaanderen zetten eveneens alle zeilen bij. Van lokaal al over netwerk tot webradio’s. Ook nu weer liet de organisatie enkele radiospots maken. Wilt u die opnemen in uw programmering, aarzel dan niet om contact op te nemen met Alain Lambrechts, Consultant van het Consortium 12-12, via press@1212.be, of bel 0475/79.88.10). Uiteraard zijn er ook tv-spots, banners en is er printmateriaal beschikbaar. Bijdragen kunnen gestort worden op het rekeningnummer BE19 0000 0000 1212. Hier leest u de oproep van het consortium 12-12.

Extra versnelling voor DAB+

1 september is voorbij, alle landelijke radio-omroepen, VRT en enkele commerciële spelers zijn nu via DAB+ beschikbaar. Tijd om van DAB+ een groter succes te maken. Om betere inzichten te verwerven, op Europese en Wereldschaal, is het departement CJSM nu lid van het WorldDAB forum. Een organisatie die mondiaal en regionaal ijvert voor alles wat DAB+ betreft. Door dit lidmaatschap kunnen makkelijker contacten gelegd worden, best practices uitgewisseld en kunnen de leden gebruik maken van cijfers rond penetratie, rollout, switchover, etc… WorldDAB+ houdt een jaarlijkse algemene vergadering, parallel worden specifieke thema’s voor werkgroepen, seminaries en conferenties georganiseerd. De eerstkomende algemene vergadering is op 6 en 7 november 2018 in Berlijn, waar het departement CJSM aan zal deelnemen.

476 ‘die hard’ fans van de VRT

Zelf vonden we het allesbehalve sympathiek; uw klanten uitnodigen op de ‘Dag van de Klant’, maar hen wel laten betalen voor hun ‘cadeautje’. Maar in medialand zien we wel eens vaker hele vreemde zaken gebeuren, tegenwoordig. Uiteindelijk zagen 476 ‘klanten’ er geen graten in om hun portemonnee open te trekken en ze reisden naar de Reyerslaan 52 in Schaarbeek, voor een bezoek aan de VRT. Omdat de Vlaamse televisie dit jaar 65 werd, waren er ook speciale rondleidingen doorheen hun uitgebreide archief. De befaamde toren kon eveneens worden bezocht. Foto’s van de dappersten aller fans van de Vlaamse publieke omroep vindt u op deze Facebook-pagina. Wilt u ook een bezoek brengen aan de VRT, dan kan dat in groep, elke werkdag. Individueel op de eerste zaterdag van de maand. Die noodzakelijk info vindt u dan weer hier.


Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Een complete generatie bekende radiomakers gaat met pensioen Qmusic.nl krijgt prestigieuze trofee voor innovatief denken,
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er
Radio Minerva bijna klaar voor de digitale overstapJournalistieke ambities? Belgodyssee gaat weer van startExtra Gold
‘Dos Cervezas’, de singel waarmee Tom Waes probeert om zich te plaatsen voor een schlagerfestival
Studio Brussel is 'een beetje boos' op de collega's van Qmusic. Tenminste, op één collega,
Het is een traditie geworden: elk jaar bedenkt Radio 2 een passend Feestlied voor de Vlaamse feestdag.
Rani Deconinck wordt (een weekje) vervangen door Ann Van Elsen bij JoeKarolien Debecker kan privé

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
‘Grote Prijs Jan Wauters’: editie 7 (video)
VRT kreeg geld voor ‘De Ochtend’ (Radio 1)
Stubru en VRT NWS presenteren: 18 IN 18
Het Weekendblad van 6 oktober
Frank De Laet: dj zonder stembanden
Vlaamse ‘Week van de digitale radio’ (audio)
Sluiten