fbpx

RadioVisie

  • .
    .

Het Avondblad van 8 oktober (video)

Oproep aan àlle radiostations

Het Consortium 12-12 doet een oproep aan alle media om de campagne ‘INDONESIË 12-12’ zo breed mogelijk te verspreiden en te publiceren. Aan eerdere, gelijkaardige campagnes werd niet enkel door landelijke radiostations mee gewerkt, alle andere zenders in Vlaanderen zetten eveneens alle zeilen bij. Van lokaal al over netwerk tot webradio’s. Ook nu weer liet de organisatie enkele radiospots maken. Wilt u die opnemen in uw programmering, aarzel dan niet om contact op te nemen met Alain Lambrechts, Consultant van het Consortium 12-12, via press@1212.be, of bel 0475/79.88.10). Uiteraard zijn er ook tv-spots, banners en is er printmateriaal beschikbaar. Bijdragen kunnen gestort worden op het rekeningnummer BE19 0000 0000 1212. Hier leest u de oproep van het consortium 12-12.

Extra versnelling voor DAB+

1 september is voorbij, alle landelijke radio-omroepen, VRT en enkele commerciële spelers zijn nu via DAB+ beschikbaar. Tijd om van DAB+ een groter succes te maken. Om betere inzichten te verwerven, op Europese en Wereldschaal, is het departement CJSM nu lid van het WorldDAB forum. Een organisatie die mondiaal en regionaal ijvert voor alles wat DAB+ betreft. Door dit lidmaatschap kunnen makkelijker contacten gelegd worden, best practices uitgewisseld en kunnen de leden gebruik maken van cijfers rond penetratie, rollout, switchover, etc… WorldDAB+ houdt een jaarlijkse algemene vergadering, parallel worden specifieke thema’s voor werkgroepen, seminaries en conferenties georganiseerd. De eerstkomende algemene vergadering is op 6 en 7 november 2018 in Berlijn, waar het departement CJSM aan zal deelnemen.

476 ‘die hard’ fans van de VRT

Zelf vonden we het allesbehalve sympathiek; uw klanten uitnodigen op de ‘Dag van de Klant’, maar hen wel laten betalen voor hun ‘cadeautje’. Maar in medialand zien we wel eens vaker hele vreemde zaken gebeuren, tegenwoordig. Uiteindelijk zagen 476 ‘klanten’ er geen graten in om hun portemonnee open te trekken en ze reisden naar de Reyerslaan 52 in Schaarbeek, voor een bezoek aan de VRT. Omdat de Vlaamse televisie dit jaar 65 werd, waren er ook speciale rondleidingen doorheen hun uitgebreide archief. De befaamde toren kon eveneens worden bezocht. Foto’s van de dappersten aller fans van de Vlaamse publieke omroep vindt u op deze Facebook-pagina. Wilt u ook een bezoek brengen aan de VRT, dan kan dat in groep, elke werkdag. Individueel op de eerste zaterdag van de maand. Die noodzakelijk info vindt u dan weer hier.


Je zou ook interesse kunnen hebben in...
2006: Bert Geenen terug naar de radio

Bert Geenen verlaat de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Hij gaat vanaf nu aan de slag Lees verder

JLB gaat (soms) naar zee (38)

Joey bepaalde het 'gezicht' van RadioVisie Zowel Thierry Missiaen als Patick Kicken genieten van hun Lees verder

2013: Verlaat Radio 5 Nostalgia sneller AM? (video)

Het publieke Radio 5 Nostalgia verdwijnt mogelijk al in 2015 van de middengolf. Dat is Lees verder

2014: Kurt stopt met politieke spots (video)

Klara-presentator Kurt Van Eeghem heeft een aantal campagnespotjes ingelezen voor zijn echtgenoot Tom De Boeck. Lees verder

2010: StuBru-spot wint in New York (video)

Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er Lees verder

Het Avondblad van 31 december (video & audio)

Slimme luidspreker 'Made in Belgium' Een heel speciale dan nog wel, want hij bevat een Lees verder

Kolder en Klodder – 56 (video)

Satirische Kijk-op-Media, met de meest Subjectieve Mening van Hugo van Vlaenderen Woord van het jaar Lees verder

2018 was niét ‘Het jaar van de radio’ (1)

Het jaar 2018 zit er bijna op, tijd voor een terugblik op een bewogen radiojaar Lees verder

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
‘Grote Prijs Jan Wauters’: editie 7 (video)

VRT kreeg geld voor ‘De Ochtend’ (Radio 1)

Stubru en VRT NWS presenteren: 18 IN 18

Het Weekendblad van 6 oktober

Frank De Laet: dj zonder stembanden

Vlaamse ‘Week van de digitale radio’ (audio)

Sluiten