fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 7 september (audio & video)

We moeten ergens beginnen…

Eergisteren startte Liesbeth De Wolf bij Stadsradio Vlaanderen, ze presenteert er voortaan elke woensdagavond het blok 19:00-22:00 uur. Liesbeth is vooral bekend als Wiske uit de populaire musical Suske en Wiske. Liesbeth is een allround performer, muzikant en regisseur. Ze doet ook voice dubbing, onder meer bij SDI. Ze was ondermeer te horen in een radiospot voor het grootste peloton van Vlaanderen…/… Aanstaande zondag, 9 augustus, kunnen de luisteraars van BOO uit Bilzen, opnieuw radio kijken (foto bovenaan), de omroep is dan on tour met ‘Ontbijt op Bed’, (09:00-11:00 uur) tijdens de plaatselijke Garageverkoop in Hoelbeek (City!). Zondagnamiddag verhuist de mobile wagen naar Bilzen-centrum, waar de sportredactie te gast is voor een live verslag van Terrasjogging. 

Amsterdams kantoor voor reclameregie Radionomy 

TargetSpot, dat via Radionomy en Shoutcast digitale audioreclame verzorgt voor enkele tienduizenden internetradio’s, heeft vanaf nu ook een kantoor in Nederland. Het is na de Verenigde Staten (waar de regie werd opgericht), Canada, België en Spanje de vijfde vestiging voor de reclameregie. TargetSpot specialiseert zich in het gericht plaatsen van audioreclame, volgens demografische en geografische criteria en luistervoorkeuren. Geert Hoogeveen werd aangetrokken als directeur van de nieuwe vestiging in Amsterdam. Hoogeveen gaf van 2010 tot 2017 leiding aan GroupM (Xaxis) in Nederland en werkte daarvoor onder andere voor Microsoft en RTL. Het afgelopen jaar was hij korte tijd directeur voor een project van het Duitse ProSiebenSat1 om in Nederland een onafhankelijk videonetwerk in de markt te zetten. Dit initiatief strandde in mei dit jaar. Zijn eerste opdracht bij Targetspot is de vorming van een lokaal salesteam.

Player die zelf intelligent mixt

Als uitsmijter vandaag nog een leuke softwaretip voor deejays of liefhebbers van dansmuziek. Nederlander Martin Verlaan komt op de proppen met een naar eigen zeggen vrij unieke auto dj-software, de ‘Smart Mix Player’. De player kan perfect automatisch muziekbestanden aan elkaar mixen, harmonisch en in sync met de beat, plus dit streamen naar een webradio. De software is een leuke tool voor radiostations die non-stop muziek draaien of je kunt ze uiteraard ook gebruiken op feestjes. De software (shareware) en een demo video (zie ook hieronder) kun je vinden op smartmixplayer.com. De volledige versie kost 39,95 euro. 


Yesterdayland
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
'Smartradio', handig hulpmiddel voor slimmeriken & Classic 21 voor vredelievende muziekfans Artiesten van bij ons.
Gratis edit software voor arme(re) radiomakersAd Roland vertelt podcastgewijs over hitparadesDe nieuwste luistercijfers uit Nederland
Belgische startup hoopt op internationale doorbraak met live-applicatie voor radiostations VRT-radio is de eerste betalende
Omdat er in heel Europa en ook daarbuiten van alles beweegt op gebied van DAB+,
Koersradio te beluisteren via app De Belgische Wielerbond start, met ingang van het nieuwe wielerseizoen
Telecomoperator Norkring België, in Vlaanderen onder meer de operator van de commerciële DAB+ muxen 11A
Muziekstreamer Deezer lanceerde zopas een eigen radioportal ‘Radio by Deezer’, een aparte gratis app waarmee
Het Duitse softwarebedrijf Magix lanceerde deze week een nieuwe versie van Sound Forge, met als

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Aantal reacties
0 Antwoorden op reacties
0 Volgers
 
Meest beantwoorde reactie
Artikel met de meeste reacties
1 Personen die reageerden
martin verlaan Personen die recent reageerden
  Inschrijven  
Abonneren op
martin verlaan
Gast
martin verlaan

Smart Mix Player is inmiddels omgezet naar freeware

Meer in Actueel
Sven Gatz trekt 8 erkenningen in

VBRO: Het uur van de waarheid? (5)

Duitsland: 12 miljoen DAB+-radio’s verkocht (video)

Het Avondblad van 6 september (video)

VBRO: Het uur van de waarheid? (4)

TOPradio live vanuit discotheek versuz

Sluiten