fbpx

RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het Avondblad van 27 augustus (audio)

Troubleman nu bij TOPradio

Ook TOPradio heeft, zo wil de traditie het nu eenmaal, z’n najaarsprogrammering uit de kast gehaald. Om het u makkelijker te maken hebben we gezorgd voor een kleurrijke pdf-file waarin alles op de juiste plek staat. Hier klikken en downloaden. Om uit het hoofd te leren, of om af te drukken en boven uw bed te hangen. De meest opvallende ‘nieuwigheden’ zijn de terugkeer van ‘morning man’ Geert De Meyer met ‘TOPstart, en de komst van sidekick Manon, een aanwinst van afgelopen zomer (06:00-09:00 uur). In de avondspits schuift jonge spring in ’t veld Daan De Scheemaeker heen en weer achter het mengpaneel (16:00-18:00 uur). De man werkte eerder twee jaar als weekend DJ bij MNM. Op Wouter De Vries is het wachten tot 18:00 uur. De meest verrassende nieuwkomer, na tien jaar StuBru, is TLP aka Troubleman. Elke dinsdag draait ‘the legend’ de juiste urban vibes in ‘The Real Deal’ (21:00-23:00 uur).

Nostalgie wil enkel gezonde luisteraars

Nostalgie wordt straks tien. Te jong voor een nostalgische terugblik, maar niet om de programmering bij te spijkeren. Daar kon u zaterdag al één en ander over vernemen in Het Weekendblad. Inmiddels kunnen we daar aan toevoegen dat Claudia Van Avermaet elke woensdag haar opwachting zal maken, in de ochtendshow van Sebastian Decrop, als personal & food coach én als yogatrainer. Wereldnieuws is het niet, maar het berichtje krijgt toch een iets andere dimensie als u weet dat de dame in kwestie de zus is van ene wielrennende Greg. Sportjournaliste Hilde Van Malderen komt wekelijks langs om te vertellen over sport, stand-upcomedian Brik Van Dyck sluit de week op zijn eigenzinnige manier af. Domi Crommen maakt voorlopig geen radio meer uit gezondheidsoverwegingen. Stefan Ackermans zal via de sociale kanalen van Nostalgie te beluisteren zijn. En sedert deze middag is Nostalgie ook te beluisteren via het digitale DAB+. Norkring sprokkelde en vond uiteindelijk nog een (rest)capaciteit van 64 kilobitjes per seconde om het station zijn wettelijk vereist plekje te geven in de Vlaamse digitale ether. 

Omdat u dit nog niet wist, vertellen we het nu

Shalini Van den Langenbergh (het duurde even voor we haar naam juist hadden), laat weten dat ze ,voor het laatst te horen was bij Qmusic (waar ze presenteerde vanuit het Q Beachhouse). Volgend weekend gaat ze aan de slag bij… Nostalgie…/… De social media ranking van juli 2018 is bekend. Een real-time media monitoring tool waarbij mediabedrijven met elkaar worden vergeleken op basis van het aantal interacties: likes, shares en commentaren op sociale netwerken. Dit is de top 5: Het Nieuwsblad, VTM, Studio Brussel,  Eén en De Standaard. Het Laatste Nieuws nam een duik. Een (beetje) meer bij PUB…/… En voor wie het zich nu nog afvroeg; de zomerjingles van Radio 2 zijn van ReelWorld Europe in… Manchester. Dat bedrijf heeft vijf custom jingles afgeleverd die een vervolg zijn op het basispakket uit 2015. Slogan van de cuts is steevast ‘De grootste familie’, een kreet die men in Nederland vooral kent van de TROS.

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Blad 605: NPO-app, MNM-jury & Belfius radioprijzen

NPO radio laat iedereen op een simpele manier 'meeluisteren'MNM op zoek naar juryleden: de eerste Lees verder

Blad 604: BNL, Siska en Mega (audio)

Luisteren naar nachtelijke stilte bij BNL (maar niet te lang)Siska mag het uitleggen op radio, Lees verder

Blad 603: Francesca, ’t Zwaantje, Dieuwertje (video)

Francesca slaat aan het podcasten over het klimaat. Een nieuwe webradio in Heist-op-den-Berg, genoemd naar Lees verder

Blad 602: DH Radio, TOPradio, DAB+ (video)

Gespierde (radio)taal, daar houden we wel van, al komt die dan uit Wallonië. Bij TOPradio Lees verder

Blad 601: Veel kort nieuws en dat kan niet in één titel (video)

Radio Superstar met 80's week en Golden Flash met nieuwe appPodcastreeks over radio-vormgeving en nieuwe Lees verder

Blad 600: Fiesta, Elvira, Gerbrandy en Sony

We geven het grif toe, de kop van Blad 600 is niet meteen een schoolvoorbeeld Lees verder

Blad 599: Klara, Joe en Qmusic (video’s)

Kijken naar Klara-jingles en dan het resultaat ontdekken op de radioNiels biedt extra hulp bij Lees verder

Blad 598: 854, NRJ, Bart, Tom & Raymond (video’s)

Vlaamse Radio 854 voor Canadese expats (omgekeerd mag ook)Een Metejoor in de studio van NRJ. Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties