fbpx

RadioVisie

  • .
    Belgian Radio Day
    .
TVV Sound

Het Avondblad van 27 augustus (audio)

Troubleman nu bij TOPradio

Ook TOPradio heeft, zo wil de traditie het nu eenmaal, z’n najaarsprogrammering uit de kast gehaald. Om het u makkelijker te maken hebben we gezorgd voor een kleurrijke pdf-file waarin alles op de juiste plek staat. Hier klikken en downloaden. Om uit het hoofd te leren, of om af te drukken en boven uw bed te hangen. De meest opvallende ‘nieuwigheden’ zijn de terugkeer van ‘morning man’ Geert De Meyer met ‘TOPstart, en de komst van sidekick Manon, een aanwinst van afgelopen zomer (06:00-09:00 uur). In de avondspits schuift jonge spring in ’t veld Daan De Scheemaeker heen en weer achter het mengpaneel (16:00-18:00 uur). De man werkte eerder twee jaar als weekend DJ bij MNM. Op Wouter De Vries is het wachten tot 18:00 uur. De meest verrassende nieuwkomer, na tien jaar StuBru, is TLP aka Troubleman. Elke dinsdag draait ‘the legend’ de juiste urban vibes in ‘The Real Deal’ (21:00-23:00 uur).

Nostalgie wil enkel gezonde luisteraars

Nostalgie wordt straks tien. Te jong voor een nostalgische terugblik, maar niet om de programmering bij te spijkeren. Daar kon u zaterdag al één en ander over vernemen in Het Weekendblad. Inmiddels kunnen we daar aan toevoegen dat Claudia Van Avermaet elke woensdag haar opwachting zal maken, in de ochtendshow van Sebastian Decrop, als personal & food coach én als yogatrainer. Wereldnieuws is het niet, maar het berichtje krijgt toch een iets andere dimensie als u weet dat de dame in kwestie de zus is van ene wielrennende Greg. Sportjournaliste Hilde Van Malderen komt wekelijks langs om te vertellen over sport, stand-upcomedian Brik Van Dyck sluit de week op zijn eigenzinnige manier af. Domi Crommen maakt voorlopig geen radio meer uit gezondheidsoverwegingen. Stefan Ackermans zal via de sociale kanalen van Nostalgie te beluisteren zijn. En sedert deze middag is Nostalgie ook te beluisteren via het digitale DAB+. Norkring sprokkelde en vond uiteindelijk nog een (rest)capaciteit van 64 kilobitjes per seconde om het station zijn wettelijk vereist plekje te geven in de Vlaamse digitale ether. 

Omdat u dit nog niet wist, vertellen we het nu

Shalini Van den Langenbergh (het duurde even voor we haar naam juist hadden), laat weten dat ze ,voor het laatst te horen was bij Qmusic (waar ze presenteerde vanuit het Q Beachhouse). Volgend weekend gaat ze aan de slag bij… Nostalgie…/… De social media ranking van juli 2018 is bekend. Een real-time media monitoring tool waarbij mediabedrijven met elkaar worden vergeleken op basis van het aantal interacties: likes, shares en commentaren op sociale netwerken. Dit is de top 5: Het Nieuwsblad, VTM, Studio Brussel,  Eén en De Standaard. Het Laatste Nieuws nam een duik. Een (beetje) meer bij PUB…/… En voor wie het zich nu nog afvroeg; de zomerjingles van Radio 2 zijn van ReelWorld Europe in… Manchester. Dat bedrijf heeft vijf custom jingles afgeleverd die een vervolg zijn op het basispakket uit 2015. Slogan van de cuts is steevast ‘De grootste familie’, een kreet die men in Nederland vooral kent van de TROS.


Je zou ook interesse kunnen hebben in...
2006: Bert Geenen terug naar de radio

Bert Geenen verlaat de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Hij gaat vanaf nu aan de slag Lees verder

JLB gaat (soms) naar zee (38)

Joey bepaalde het 'gezicht' van RadioVisie Zowel Thierry Missiaen als Patick Kicken genieten van hun Lees verder

2013: Verlaat Radio 5 Nostalgia sneller AM? (video)

Het publieke Radio 5 Nostalgia verdwijnt mogelijk al in 2015 van de middengolf. Dat is Lees verder

2014: Kurt stopt met politieke spots (video)

Klara-presentator Kurt Van Eeghem heeft een aantal campagnespotjes ingelezen voor zijn echtgenoot Tom De Boeck. Lees verder

2010: StuBru-spot wint in New York (video)

Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er Lees verder

Het Avondblad van 31 december (video & audio)

Slimme luidspreker 'Made in Belgium' Een heel speciale dan nog wel, want hij bevat een Lees verder

Kolder en Klodder – 56 (video)

Satirische Kijk-op-Media, met de meest Subjectieve Mening van Hugo van Vlaenderen Woord van het jaar Lees verder

2018 was niét ‘Het jaar van de radio’ (1)

Het jaar 2018 zit er bijna op, tijd voor een terugblik op een bewogen radiojaar Lees verder

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in commercieel, dab+, deejays, jingles
Zoe uit Zoersel heeft twee broertjes

Het weekendblad van 25 & 26 augustus (video)

Eenmalige come back in het ‘Duyster’ (video)

Het vinylmoment van Manneke Pop – 32 (video)

Het Avondblad van 24 augustus (veel audio en vlog)

De ‘rake’ analyse van Laura Lynn (video)

Sluiten