RadioVisie

  • .
    .

Het Avondblad van 27 augustus (audio)

Troubleman nu bij TOPradio

Ook TOPradio heeft, zo wil de traditie het nu eenmaal, z’n najaarsprogrammering uit de kast gehaald. Om het u makkelijker te maken hebben we gezorgd voor een kleurrijke pdf-file waarin alles op de juiste plek staat. Hier klikken en downloaden. Om uit het hoofd te leren, of om af te drukken en boven uw bed te hangen. De meest opvallende ‘nieuwigheden’ zijn de terugkeer van ‘morning man’ Geert De Meyer met ‘TOPstart, en de komst van sidekick Manon, een aanwinst van afgelopen zomer (06:00-09:00 uur). In de avondspits schuift jonge spring in ’t veld Daan De Scheemaeker heen en weer achter het mengpaneel (16:00-18:00 uur). De man werkte eerder twee jaar als weekend DJ bij MNM. Op Wouter De Vries is het wachten tot 18:00 uur. De meest verrassende nieuwkomer, na tien jaar StuBru, is TLP aka Troubleman. Elke dinsdag draait ‘the legend’ de juiste urban vibes in ‘The Real Deal’ (21:00-23:00 uur).

Nostalgie wil enkel gezonde luisteraars

Nostalgie wordt straks tien. Te jong voor een nostalgische terugblik, maar niet om de programmering bij te spijkeren. Daar kon u zaterdag al één en ander over vernemen in Het Weekendblad. Inmiddels kunnen we daar aan toevoegen dat Claudia Van Avermaet elke woensdag haar opwachting zal maken, in de ochtendshow van Sebastian Decrop, als personal & food coach én als yogatrainer. Wereldnieuws is het niet, maar het berichtje krijgt toch een iets andere dimensie als u weet dat de dame in kwestie de zus is van ene wielrennende Greg. Sportjournaliste Hilde Van Malderen komt wekelijks langs om te vertellen over sport, stand-upcomedian Brik Van Dyck sluit de week op zijn eigenzinnige manier af. Domi Crommen maakt voorlopig geen radio meer uit gezondheidsoverwegingen. Stefan Ackermans zal via de sociale kanalen van Nostalgie te beluisteren zijn. En sedert deze middag is Nostalgie ook te beluisteren via het digitale DAB+. Norkring sprokkelde en vond uiteindelijk nog een (rest)capaciteit van 64 kilobitjes per seconde om het station zijn wettelijk vereist plekje te geven in de Vlaamse digitale ether. 

Omdat u dit nog niet wist, vertellen we het nu

Shalini Van den Langenbergh (het duurde even voor we haar naam juist hadden), laat weten dat ze ,voor het laatst te horen was bij Qmusic (waar ze presenteerde vanuit het Q Beachhouse). Volgend weekend gaat ze aan de slag bij… Nostalgie…/… De social media ranking van juli 2018 is bekend. Een real-time media monitoring tool waarbij mediabedrijven met elkaar worden vergeleken op basis van het aantal interacties: likes, shares en commentaren op sociale netwerken. Dit is de top 5: Het Nieuwsblad, VTM, Studio Brussel,  Eén en De Standaard. Het Laatste Nieuws nam een duik. Een (beetje) meer bij PUB…/… En voor wie het zich nu nog afvroeg; de zomerjingles van Radio 2 zijn van ReelWorld Europe in… Manchester. Dat bedrijf heeft vijf custom jingles afgeleverd die een vervolg zijn op het basispakket uit 2015. Slogan van de cuts is steevast ‘De grootste familie’, een kreet die men in Nederland vooral kent van de TROS.


TVV Sound

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 840: BBC, Facebook, NPO Radio 4 (video)

• Een jaarlijks radioprogramma van 30 minuten, maar met een wereldwijde fanbase • Podcasts beluisteren Lees verder

Blad 839: Victoria, Arrow, Magic FM, Glenn Pellis (video)

• Een pop-upstudio voor Radio Victoria in Halle-centrum • Arrow Classic Rock en Magic FM Lees verder

Blad 838: Barbier, burnouts en Meteor (video)

• Barbier weer twee weken op FM in Kruibeke • 538-dj Wietse de Jager lucht Lees verder

Blad 837: Astra, VRT, ARD, NPO (video)

• Na eind juni geen gratis VRT-radio's meer uit de ruimte • Duitse ARD wijzigt Lees verder

Blad 836: Beats, Podcastfestival, KL85

• Nieuwe oortjes van Beats, maar de prijs wil je niet horen • Oostende verwelkomt Lees verder

Blad 835: NRJ Zwitserland, radiothriller, Podverse

• NRJ start een vierde filiaal in Duitstalig Zwitserland • De eerste thriller van ex-radioman Lees verder

Blad 834: Bruce, Podcast, Rode Duivels (video)

• Nieuwe Vlaamse webradio bestelde jingles in Nederland • Cijfertjes: Nederlandse podcasts trappelen ter plaatse Lees verder

Blad 833: VivaCité, Radio 1, Al Jazeera (video)

• RTBF zet het mes in ontkoppelingen van VivaCité's Vivre Ici • Haaguil klopt borstenbrievenbus: Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x
Lees vorig bericht:
Zoe uit Zoersel heeft twee broertjes

StuBru verloor 2% marktaandeel in een jaar

Kolder en Klodder – 38 (video)

Sluiten