fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 26 oktober (audio)

Mededeling van de redactie: uitzonderlijk verschijnt er morgen geen Weekendblad. Wel is er het hele weekend, op het reguliere tijdstip, een editie van Het Avondblad. Kortom zowel zaterdag als zondag zijn we er met de korte berichten stipt om 16:00 uur. Herfstcadeautje, zeg maar.

Het is nooit te laat, ook al zijn we maar net op tijd

Peter Vrakking was op 24 januari 2004 aanwezig in de Radio 192 studio aan de Bosdrift in Hilversum. Daar presenteerde op dat moment Martien Engel het programma ‘Club Mi Amigo’. Peter maakte er destijds filmopnames van. Veertien jaar later distilleerde Alex van den Hoek er een 75 minuten durende video edit uit die vanaf vandaag, vrijdag 26 oktober om 20:00 uur is te zien via de ‘192 Videostream’. Met beelden van de Radio 192 studio van destijds. En videoclips van onder andere Barry Ryan, Dave Clark Five, Byrds, Guys & Dolls en Silver Convention. De reportage wordt een week lang, iedere vijf uur herhaald. Kijken lukt hier.

Het is nooit te laat om op tijd gezien te worden

Morgen, eigenlijk overmorgen, hebben we weer prijs. We schudden het laatste restant van de zomer van ons af en zetten de wintertijd aan. Zucht. Zeker voor automobilisten. Van de nood een deugd makend, heeft Bike for Brussels twee infospots geproduceerd om chauffeurs er op te attenderen dat ze het rijk niet voor zich alleen hebben, maar dat moeten delen met o.a. fietsers. En die durven nogal eens letterlijk onzichtbaar zijn, wegens onverlicht. Of te klein. Of onvoorzichtig. Agency ‘mortierbrigade’, ooit winnaar van een RadioVisie trofee, zette de schouders onder een campagne. Met hun bekende humor. Tegelijk met de spotjes gaf ‘Bike for Brussels’ gisteren, donderdag 25 oktober, fietslichtjes weg op diverse locaties in, uiteraard… Brussel.Het is nooit te laat voor en reünie of een ander partner

Reclame-agentschap Bonka Circus wordt de nieuwe communicatiepartner van Radio 2. Het bureau zal het komende jaar (verlengbaar tot vier jaar) communicatieprojecten ontwikkelen voor de ‘grootste familie van Vlaanderen’. Het huidige bureau Flexus begeleidt Radio 2 nog tot eind deze maand. Vanaf 1 november neemt Bonka Circus de fakkel over…/… Studio Bloema, (foto’s onderaan) één van de eerste ziekenomroepen in West-Vlaanderen, ook met een eigen programma bij het lokale Radio Gemini, bestaat in 2019 een halve eeuw. Dat wil men passend vieren met zoveel mogelijk oud-medewerkers. Info via hard.detremmerie@telenet.be of 056/221218…/….

Het team vrijwilligers van Studio Bloema en de… studio

TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Voor het eerst in de geschiedenis is er een politieke radiospot op een regionale radio
Norkring versterkt en steekt de Nederlandse grens overBrahim krijgt Gers vijf weken naast zich bij
'Radio in Vlaanderen' zal gemist wordenDenderland blijft, maar hun oldiesradio is wel degelijk verhuisdDe sublieme
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Hier spreekt men Nederlands 1 - Sonic branding is een trending topic in audioHier spreekt
"Het nieuwe geluid van radio" De Nederlandse landelijke publieke én commerciële radiostations zijn met een
‘Persoonlijk en dichtbij’ Allemaal goed en wel, maar… Denk aan de politici en hoe ze
Zingen de 38.300 luisteraars van Radio Minerva over een week uit volle borst Ri-co-laaa! mee

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Raad van State vernietigt frequentieplan

Analyse: waarom VRM niet om Norkring heen kon

Vlaming staat het liefst op met KISS

Het Avondblad van 25 oktober (video)

MENT kiest voor verbeterde ‘radiobeleving’ (video)

Hajo Beeckman wint Grote Prijs Jan Wauters (video)

Sluiten