fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 21 december (audio)

Deel of print dit artikel

° Meer korte berichten vindt u vandaag in Het Ochtendblad

‘Steen’goed eindejaarsoverzicht

Ook ROXX, de eerste Vlaamse rockradio (only digital), heeft de afdeling ‘Eindejaarsoverzichten’ aan het werk gezet. Op 29, 30 en 31 december kan u tijdens het middagblok van dit onderschatte station, luisteren naar het nieuwsoverzicht van het bijna voorbije jaar. Tijdens die drie dagen overloopt presentator Lennart Creël, samen met de luisteraars, de belangrijkste en meest opmerkelijke nieuwsfeiten van 2018. Laten we dit vanuit de redactie van Het Avondblad ook maar meteen aanstippen als een aanrader voor zij die eens willen afwijken van de traditionele mediapaden. (JLB)

Een beatmix van warme fillers

De Warmste Week van Studio Brussel doet het prima. Dat was ook het geval voor de fillers en idents die er gebruikt worden en waarvan we een montage presenteerden in Het Avondblad van woensdag 19 december. Er kwamen flink wat reacties op, waardoor we ons redelijk verplicht voelden om er een vervolg aan te breien. De ‘mensen van de audio’ hebben dit keer een beatmix gemaakt van alle fillers. Hierbij zal u de herkenning in élke filler opvallen. Ze hebben dus allen een duidelijke identiteit. Niet onbelangrijk bij een themaprogramma. De voorlaatste opname lijkt uit tempo te zijn, maar dat is niet zo, want deze heeft een breakbeat. Het geheel word afgesloten door de Vlam Ident threesome. (PD)


MNM’s einde, Eva & Jan beginnen, Bart spreekt

MNM neemt een aanloop naar 2019 en heeft de laatste dagen van 2018 heel wat verrassingen in petto voor zijn luisteraars. We hebben ze in een pdf-file gegoten met de voor de hand liggende naam: MNM Eindejaar 2018. Bekijken, printen en op een zichtbare plek hangen. Of niet. Kiest u zelf maar…/… Eva De Roo, momenteel nog volop de kou en andere weerelementen aan het trotseren op Domein Puyenbroeck in Wachtebeke tijdens de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel, gaat trouwen met Jan Paternoster, de frontman van Black Box Revelation…/… Dit jaar zit Bart van Leeuwen 45 jaar in het vak. Begin januari 2019 maakt hij zijn comeback op de Nederlandse landelijke radio met het legendarische programma ‘Theater van het Sentiment’ bij NPO Radio 5. Spreekbuis.nl sprak met de man over zijn radioverleden, maar ook over de toekomst van het medium. Klik en lees verder. (PVB)

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Nieuwe radiospots Telenet: eenvoud siert
Het Ochtendblad van 21 december (audio)
Jingleweb eert Edwin Evers (video)
Het Avondblad van 20 december (video)
1000 Klassiekers, ook om te zien (filmpjes)
Radio van de toekomst keisnel gebouwd (video)
Sluiten