fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 15 februari (audio)

Cath en Niels deden het (maar niet samen)

Speciaal voor Valentijn ging Kim Debrie in het gelegenheidsprogramma ‘Miss Cupido’ op Radio 2 zoek naar de meest gegeerde BV’s. Blijkt dat Cath Luyten en Niels Destadsbader, die nipt Koen Wauters klopte, het meest gegeerd zijn. Bij de vrouwen eindigde Goedele Wachters vorig jaar nog op de eerste plaats, maar dit keer gaat Cath Luyten met de pluimen lopen. Al was het tot op het laatste moment een spannende strijd met Maaike Cafmeyer. Cath:”Gelukkig is het radio… dat niemand me ziet blozen! Ik schrik er toch wel van. Mijn grootste troef is wel dat ik altijd vrolijk ben.” Meer details vindt u hier. (Foto bovenaan: credits: VRT)

VBRO Evergreen zoekt sponsors

VBRO Evergreen dat op DAB+ uitzendt, is een inzameling begonnen om te kunnen blijven bestaan. Indien er niet snel steunende leden gevonden worden stopt dit non-stop-muziekkanaal de uitzendingen eind volgende maand. Er gaan al langer geruchten in het radiomilieu dat het niet goed gaat met de VBRO radiogroep. Deze ‘ledenactie’ is uiteraard koren op de molen. Wie één van de driehonderd steunende luisteraars wil worden, kan dit hier doen. Er is ook een wervingsspotje gemaakt waarbij de inspiratie gehaald werd bij een enigszins vergelijkbare actie van de zeezender Veronica in 1974.


Maskers op en dan weer af…

Qmusic zorgde gisteren voor een unieke Valentijnavond met de eerste Q-MasQuerade. Het begon met meer dan 18.000 vrijgezellen die een vragenlijst invulden, waar 300 matches uitkwamen. Zij ontmoetten elkaar voor de eerste keer in Wilrijk en kregen een masker op dat groen oplichtte als hun match voor hen stond. Dat kon dankzij een chip, die geprogrammeerd was om elkaars Valentijn te herkennen. Toen iedereen zijn of haar match had gevonden, barstte het feest los met Cookies & Cream. Qmusic beloofde alvast een volgende editie door het overweldigende succes. (Fotocredits: Qmusic)


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Een complete generatie bekende radiomakers gaat met pensioen Qmusic.nl krijgt prestigieuze trofee voor innovatief denken,
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er
Radio Minerva bijna klaar voor de digitale overstapJournalistieke ambities? Belgodyssee gaat weer van startExtra Gold
‘Dos Cervezas’, de singel waarmee Tom Waes probeert om zich te plaatsen voor een schlagerfestival
Studio Brussel is 'een beetje boos' op de collega's van Qmusic. Tenminste, op één collega,
Het is een traditie geworden: elk jaar bedenkt Radio 2 een passend Feestlied voor de Vlaamse feestdag.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Aantal reacties
1 Antwoorden op reacties
0 Volgers
 
Meest beantwoorde reactie
Artikel met de meeste reacties
2 Personen die reageerden
peterkenpanJean Personen die recent reageerden
  Inschrijven  
Abonneren op
Jean
Gast
Jean

Het zou jammer zijn mocht VBRO Evergreen er de stekker uittrekken: dan is de meerwaarde van dab+ zo goed als weg. Bovendien is VBRO Evergreen zeker niet puur non-stop: er is nieuws op het uur en zowel in de voormiddag als namiddag zijn er gepresenteerde programma’s. Ik kan me nog inbeelden dat VBRO Evergreen 30 euro van 300 luisteraars kan krijgen, maar toch niet maandelijks? Welke luisteraar gaat 360 euro per jaar neertellen? Vermoedelijk is dit inderdaad het einde van VBRO Evergreen, maar als het niet goed gaat het de VBRO-groep zal dat ook wel met het hoofdnet te maken hebben dat niet altijd positief in het daglicht werd gezet door sommige rancuneuze mediaspelers. Beetje vreemd dat het vaak tegen dezelfde is: ooit al eens anti-Topradio gehoord? Terwijl ze hun lokale radio Gemini al na 7 maanden lieten stoppen. Mag dat zomaar toegewezen frequenties niet gebruiken; dacht het niet? Wel van mij mag VBRO Evergreen er gerust op en ze hebben meteen een mooi bereik in West-Vlaanderen.

peterkenpan
Gast
peterkenpan

Ten dode opgeschreven dit initiatief er zijn immers genoeg andere alternatieven via stream wereldwijd ☺

Meer in Actueel
Kreeg de VRT een voorkeursbehandeling?
Al 1.566 DAB(+) radiostations in Europa
Het Ochtendblad van 15 februari (audio)
Het Avondblad van 14 februari (video)
RadioVisie’s DAB+ weekrapport (3)
DAB+ in Wallonië: (nog) onbekend en onbemind
Sluiten