fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Avondblad van 12 maart (audio & video)

Deel of print dit artikel

Vandaag was er ook een Ochtendbladblad.Hier klikken om te lezen.

Stripfestival Geraardsbergen met M fm On Tour

Op zondag 10 maart vond in JC De Spiraal in Geraardsbergen het achtste stripfestival plaats. Men kon er heel wat binnen – en buitenlandse striptekenaars aan het werk zien. Radio M fm was live aanwezig met M fm On Tour en verzorgde tal van interviews (foto bovenaan). Tussen 12:00 en 14:00 uur werd M fm regionaal er uitgezonden, met Hugo De Praatpaal en Rudy Van Zele. Daarna, tot 16:00 uur was het de beurt aan Dirk De Quick, Guy De Clercq en Koen Vantorre. De opnames van de live uitzendingen van het afgelopen weekend vindt u hier terug. Wilt u er beelden bij, dan kan u hier terecht voor de foto’s(TB)

De Standaard: nu ook dagelijks om naar te luisteren

Sinds gisteren, maandag 11 maart is er een dagelijkse podcast van De Standaard. Al vorig jaar werd er geëxperimenteerd met audio, met de wekelijkse podcasts Bits&Atomen en De MachtWacht en de reeksen Uitgesproken en Studio Standaard. Met dSAudio wil de krant nu een dagelijkse afspraak creëren omdat de krant al een paar jaar niet meer alleen tekst is. Lezers kijken op de site naar video. Velen zijn graag ook luisteraar. Podcasts zijn journalistiek een interessant genre dat in het verlengde ligt van waar kranten goed in zijn. De podcasts van dSAudio worden gepubliceerd in de digitale krant. U kunt ze ook beluisteren via de dSNieuws-app en via www.standaard.be/dsaudio. (Pub)

15 keer Golden Lifetime Awards

Op woensdag 15 mei worden worden in Aarschot voor de vijftiende keer de Golden Lifetime Awards uitgereikt. De ‘personalityprijs’ die in het leven werd geroepen als bijzondere waardering voor het Nederlandstalige lied en zijn vertolker(s). Niet alleen op muzikaal-, maar vooral op menselijk vlak. Een erkenning voor hun levensoeuvre en de kracht die van hen uitgaat, vertaald in hun muziek. In het awardcomité zitten ook twee oud-radiomakers; Michel Follet (Radio 2, Donna, Mango, Joe) en Ro Burms (Radio 2). Zij presenteren ook de show. De ‘Waarderingsprijs voor Artiesten van bij ons’ gaat dit jaar naar John Terra. De Carrièreprijs is voor Jacques Raymond. Johan Stollz krijgt een postume Award. (TB)


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Deadline voor tweede raadpleging frequentieplan
Nethoofd Radio 1 wordt talentcoach VRT Radio
Het Ochtendblad van 12 maart (video)
Het Avondblad van 11 maart (audio)
MNM zoekt wederom ‘Strafste School’
Streektaal Radio: vlag dekt de lading
Sluiten