RadioVisie

  • .
    .

Herbert Bruynseels nieuwe avondman bij Nostalgie

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Herbert Bruynseels maakt dit najaar niet alleen zijn rentree als acteur in ‘Familie’, maar hij neemt ook opnieuw plaats achter de micro, bij Nostalgie. Vanaf maandag 5 november mag in ‘Stereo Shuffle’ het blok tussen 19:00 en 22:00 uur voor zijn rekening nemen.

Bruynseels draait al enige decennia mee in het Vlaamse radiowereldje. Hij was in het verleden al een smaakmaker op Studio Brussel, Qmusic en Joe. Vorig jaar koos Herbert ervoor om zich volledig te richten op zijn passie als organisator van avontuurlijke 4×4-tochten. Maar de radiomicrobe blijft blijkbaar kriebelen.

“Ik kijk er enorm naar uit om mijn liefde voor classics te delen met de Nostalgie-luisteraars”, zegt Herbert.

Radioliefde roest nooit

Herbert Bruynseels begon in 1988 bij Studio Brussel als allereerste presentator van ‘De Afrekening’. Hij presenteerde het programma twee jaar. Drie jaar later ging hij voor VTM werken waar hij naast televisie, ook acht jaar lang voor Qmusic werkte. Op 1 april 2009 ging hij aan de slag bij JOE fm. In juni 2017 verliet hij de zender. 

Op zaterdag 17 november 2007 was Herbert Bruynseels één van de eregasten in het Feestpaleis van Beervelde, waar RadioVisie ’10 jaar aanwezigheid op het www’ vierde. Negentien radiomakers kregen toen de ‘Zilveren medaille voor RadioVerdienste’ uitgereikt.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Steven De Troyer
2 november 2018 - 21:16 21:16

Is Dominique Crommen niet meer bij Nostalgie? Komt Herbert Bruynseels hem vervangen misschien?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx