fbpx

RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Heidi Van Tielen opnieuw bij Joe

Sven Ornelis en Anke Buckinx zijn voortaan vier uur te horen in de ochtend

Heidi Van Tielen (foto bovenaan) gaat het team van Joe vanaf dit najaar vervoegen en zal voor het eerst te horen zijn in de aanloop naar de Top 2000. Vanaf 5 september warmt ze de luisteraars elke zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur op voor deze ellenlange lijst en interviewt ze verschillende Belgische artiesten die er hun opwachting in maken. 

Het is niet de eerste keer dat Heidi te horen is bij Joe. In 2009 presenteerde ze de ochtendshow samen met Raf Van Brussel en Alexandra Potvin en was ze ook te beluisteren tijdens haar eigen programma’s ‘Heartbeats’ en ’90’s Unlimited’. Vanaf 2015 maakte ze de overstap naar Qmusic, waar ze de luisteraars ’s morgen mocht vergezellen. In juni 2019 ging ze zich focussen op de geboorte van haar eerste kindje. 

Robin Vissenaekens (channelmanager Joe): “Heidi heeft in het verleden al een mooi radioparcours afgelegd bij Joe en Qmusic. We zijn uiteraard heel blij dat ze nu opnieuw voor Joe kiest. Heidi speelt precies in op wat er leeft bij onze luisteraars, dus wat ons betreft is het een perfecte match.” 

Heidi Van Tielen: “Ik heb genoten van maanden vol pampers en de flesjes maar het is bij mij enorm beginnen kriebelen om terug radio te maken. Al moet ik toegeven dat de radiomicrobe nooit is weggeweest. Ik heb jaren geleden de start meegemaakt van Joe, heb er zes jaar met veel liefde gewerkt, waarna ik een ongelofelijke tijd heb beleefd bij Qmusic. Dat ik vanaf dit najaar terug achter de radiomicro kruip, voelt voor mij echt als thuiskomen”, vertelt Heidi. 

En ook dit verandert…

Naast de komst van Heidi, zijn er nog een aantal andere nieuwigheden in de programmering bij Joe. Vanaf maandag 24 augustus duurt de ochtend van Sven Ornelis en Anke Buckinx een uur langer (06:00-10:00 uur). Alexandra Potvin is straks iedere weekdag op post tussen 10:00 en 13:00 uur tijdens ‘Alexandra werkt’. Van 13:00 tot 16:00 uur zet Carl Schmitz zich achter de microfoon, gevolgd door Raf Van Brussel en Rani De Coninck die het vertrouwde blok 16:00 – 18:00 uur presenteren. 

Bart-Jan Depraetere is elke weekdag tussen 18:00 en 21:00 uur aan zet in ‘Best of 70’s, 80’s & 90’s’. Van maandag tot donderdag neemt Anne Paulissen ‘Joe Easy’ voor haar rekening, waarbij Elke Van Mello het op vrijdagavond van haar overneemt met Joe ‘Funk & Disco’. Op zaterdagavond 20:00 uur presenteert Alexandra Potvin het programma.

In het weekend blijft ‘Zot Gedraaid’ met Kris Wauters om 10:00 uur een vaste waarde. Luisteraars mogen zich vanaf 30 augustus iedere zondagavond van 19:00 tot 21:00 verwachten aan het gloednieuwe ‘Love, Sex & Drama’, gepresenteerd door Tess Goossens. Daarin speelt ze in op vragen en dilemma’s van luisteraars over liefde, seks en relaties. 


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 172: Heidi, Soundcloud en vooral Brahim (video)

Heidi Van Thielen wil nieuwe werelden verkennenSoundcloud breidt verder uit (In België)Erdoorwurmen worden oorwurmen. Of Lees verder

Radioblad 130: André van Duin, Stan Haag, Spotify en Heidi Van Thielen (dubbel audio én één video)

De 'Dik Voor Mekaar Show' en de 'Juke Box' van 30/04/1977 (om naar te luisteren)Spotify Lees verder

Joe organiseert ‘Het Nationale Kampeerweekend’

Staycation - vakantie vieren in eigen land – lijkt meer dan ooit de trend deze Lees verder

Blad 563: Jingles, Joe en vrouwen (video)

Toetsenist Minoru Mukaiya (Casiopea) combineerde twee passiesJoe bedacht een hitlijst met een fijne woordspeling en Lees verder

Nieuw radiodecreet: regering rolt rode (FM-)loper uit voor Qmusic, Joe en Nostalgie

De erkenning van de drie Vlaamse landelijke commerciële radio’s (Qmusic, Joe en Nostalgie), die normaal Lees verder

Joe lanceert de Amerikaanse Top 120 ‘Bi(j) den Joe’

Op 20 januari, is het zover: dan wordt Joe Biden ingezworen als 46ste president van Lees verder

Het eindejaar van Qmusic, Joe en Willy

De radiostations van DPG Media zetten de komende weken volop in op kerst- en eindejaar Lees verder

Channel managers voor Qmusic en Willy

Het nieuwe management van de radiostations van DPG Media is bekend. Michael Dujardin start begin Lees verder

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x
Lees vorig bericht:
Rock Art verwerft nalatenschap zeezender Veronica

Kicken op radio en zo – 96 (audio)

70% senioren gebruikt slimme speaker om radio te beluisteren

Sluiten