RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Dit is Mi Amigo 40: wij zijn Bert, Will & Norbert (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Het is 1 juni 2014. Bert Bennett, Will van der Steen en Norbert vanaf de MV Artremis in Oostende

Nog tot en met morgen, zondag 2 juni, kunt u luisteren naar de uitzendingen van Mi Amigo 45 vanuit Blankenberge vanaf het schip Castor. Een vierdaagse reünie om te herdenken dat deze Vlaamse/Nederlandse zeezender, in gang gezet door Sylvain Tack, 45 jaar geleden aan z’n grote avontuur begon. Het is lang geleden en de modale pers en geschiedschrijvers hebben nooit echt veel moeite gedaan om deze opmerkelijke periode uit de radiogeschiedenis te archiveren. Omdat ze niet vergeten zou worden, werd Mi Amigo 45 in de steiger gezet. 

Een eerste keer gebeurde dit in de maand mei 2014. Toen ging deze Mi Amigo-reünie door tijdens het jaarlijkse evenement ‘Oostende voor anker’, vanaf het zeilschip MV Artemis. Een vierdaagse terugblik op Radio Mi Amigo, met zowel oude bandprogramma’s als live shows van ex-deejays. Ook op 1 juni maakten enkele medewerkers uit de beginperiode hun opwachting. Vanaf de Artemis haalden Will van der Steen, Norbert (foto bovenaan) en Bert Bennett herinneringen op aan 1974. Ze vertellen ondermeer over het ontstaan van Mi Amigo’s Lieveling. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx