RadioVisie

  • .
    .

Halen fans Bab Buelens terug bij Qmusic?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Drie weken lang, begonnen op 29 juni, mocht Bab Buelens (foto bovenaan) samen met Vincent Fierens de ochtend (06:00-09:00 uur) presenteren op Qmusic. Maar toen werd plots, in het kader van de komende najaarsprogrammering en in een poging om de luistercijfers van de commerciële zender op te krikken, beslist het duo te vervangen.

Fierens gaat vanaf september, samen met Sam De Druyn, de spits presenteren (16:00-18:00 uur). Om dit blok goed voor te bereiden, mocht Vincent alvast enkele weken eerder, extra lang uitslapen. Wat betekende dat ook Bab verdween. Sedert 20 juli wordt de Q-ochtend solo gepresenteerd door Sarah Mylle. Bab Buelens, is vooral bekend uit de VTM-soap ‘Familie’ en daar kijkt heel wat volk naar. Met andere woorden, BB is megabekend. Het eerder vroegtijdig einde van haar radiocarrière liet dan ook een pak luisteraars/kijkers niet onberoerd. Instagram bleek de ideale uitlaatklep om dat wereldkundig te maken

Meerdere fans geven Qmusic de raad om Bab Buelens een contract te geven. “@qmusic_be aanpakken die handel.. “. “Waarom geen vast programma bij Q?? Aangename stem op de radio waar je sowieso goed gezind van word!”, schreef iemand. “Zo spijtig dat je de ochtenden niet meer zal opvrolijken met je leuke vibes op Q! Je hebt dat super goed gedaan Bab, zo natuurlijk, grappig, enthousiast, … Hope to hear more from you”, reageerde iemand anders. “Kunnen we nog een keer terugspoelen naar begin van de zomer aub? Jammer dat het er al op zit! Deed je super !”

Complimenten om van te blozen dus. Afwachten nu of het Instagram-gewicht van deze fans/luiteraars ergens een deur kan forceren bij Qmusic. (TB)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx