RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Gratis: duizenden radio- en tv-stations

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Gratis naar radio luisteren, het is evidentie. Sinds de uitvinding ervan. Het aanbod werd bovendien steeds uitgebreider. Het ontplofte helemaal toen internet een standaard werd. Voor televisie schrijven we een ander verhaal. Het gratis tijdperk ligt alweer een hele tijd achter ons. Bovendien wordt het steeds duurder. Daar bovenop komen ook nog eens de streamingdiensten, ieder met hun eigen abonnementsprijzen.

Het gevolg is dat steeds meer mensen moeite hebben om alles betaald te krijgen én dat er gezocht wordt naar gratis oplossingen. Uiteraard zijn er de internetstreams. Een abonnement bij een internetprovider is tegenwoordig zowat standaard in ieder huishouden. Je vindt er algauw enkele honderden tv-zenders terug. Weliswaar vaak nationaal afgeschermd, meer een VPN-abonnement lost dat op. Bovendien zijn er gratis VPN-aanbieders en die doen niet echt onder voor de betalende versies.

Maar wààr vindt je welke programma’s die je absoluut zou willen zien of uitzendingen die je wil horen? Waag eens jouw kans bij Satellietclub De Transponder. Om te beginnen vind je er de Kanalenlijst Hans voor Enigma2 Linux-ontvangers. Naast – zoals de naam van de club doet vermoeden – is er een overzicht van radio- en tv-stations opgenomen die via satelliet zijn te horen en te bekijken. Maar daarnaast is er ook een overzicht van duizenden tv- en radiozenders die online te bekijken en te beluisteren zijn. (BVP – TV Totaal)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Hans Rooijackers, redacteur UP/DOWNLINK
Hans Rooijackers, redacteur UP/DOWNLINK
18 juni 2022 - 16:18 16:18

Naast Kanalenlijst Hans geeft De Transponder ook gratis het digitale blad de UP/DOWNLINK uit.
Zie https://www.detransponder.nl/downloads-2/nieuwsbrieven/
En dit al voor de twaalfde jaargang.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx