RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Grand Prix Radio verder met Ziggo Sport

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Met nog iets meer dan honderd dagen voor de start van het nieuwe F1-seizoen in het Albert Park van het Australische Melbourne, verlengt Grand Prix Radio de samenwerking met de commentatoren Olav Mol en Jack Plooij, de man die meestal de interviews met de rijders tijdens de persconferenties en gedurende de races verzorgt.

Sinds 2016 worden de luisteraars en vooral de race-fans uitgebreid en zelfs minutieus over het verloop van de wedstrijden geïnformeerd. Daarmee kwam men vooral tegemoet aan de wereldwijde vraag van velen die niet over de middelen beschikten om hun favoriete piloten aan het werk te zien. 

Jack Plooij en Olav Mol (foto: Grand Prix Radio)

Door deze rechtstreekse verslaggeving nam het succes zienderogen toe en was het niet moeilijk om snel een akkoord te bereiken over een vervolg van deze meer dan geslaagde  aanpak. “Op die manier hoeven de duizenden mensen die tijdens de races moeten werken, niets meer te missen. Zo kunnen ze alles wat zich op het circuit afspeelt, perfect volgen” aldus medeoprichter Olav Mol in een eerste reactie.

2019 belooft trouwens een zeer druk seizoen te worden voor de verslaggevers want er worden maar liefst 21 races afgewerkt, waaronder ook die op de mythische omloop van Francorchamps. Hierbij hoopt men om nogmaals Max Verstappen de, Nederlander met Belgische roots, sterk te zien presteren.

Om zijn doen en laten te volgen, afgewisseld met de dansbare hits en classics kan men gewoon naar Grand Prix Radio surfen en de mediaplayer aanklikken. Gebruikers van een smartphone kunnen gratis de juiste app downloaden. (FVM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx