RadioVisie

  • .
    .

Graafwerken voor het Q-Beach House gestart

De radiozomer van Qmusic is alweer in zicht: de graafwerken van het Q-Beach House zijn gisteren, maandag 30 mei, gestart. Op zaterdag 2 juli zwiert de commerciële zender voor de vijftiende keer de deuren van de tijdelijke site open.

Van zaterdag 2 juli tot en met 4 september, maken de Q-dj’s live radio vanop het strand van Oostende. Iedereen kan er terecht voor  zomerse tapas en Q-cocktails op het terras van het Q-Beach House. Heel wat nationale en internationale artiesten zakken af naar Oostende om voor een zomer boordevol live muziek te zorgen.

Maar vooraleer het publiek twee maanden lang, met de voetjes in het zand, een Q-cocktail in de hand en live muziek in de oren van de zomer kan genieten, moet er nog flink zand geschept en opgebouwd worden.

Een vijftigtal vaklui zijn intussen volop bezig om de beachbar op het strand van Oostende neer te poten. Vincent Fierens maakte tijdens zijn programma ‘Vincent Live’ (16:00 tot 19:00 uur), radio vanop de werf aan het strand van Oostende om de eerste schoppen in het zand van dichtbij te volgen.

Die werf werd officieel geopend door burgemeester Bart Tommelein (foto onderaan), die het gouden lint kwam knippen. Berre, beroemd dankzij zijn populaire muziekcovers op TikTok, gaf het eerste optreden. Luisteraars die een bezoekje brachten aan de werf lieten hun naam achter op een Q-vlag, die deze zomer aan het Q-Beach House zal wapperen. 

Vincent Fierens: “We kijken er met alle Q-dj’s naar uit om deze zomer weer aan het strand van Oostende te spenderen om daar plezante radio te maken en heel wat kleppers van artiesten te verwelkomen. De sfeer zat er vandaag al goed in, mede dankzij het optreden van Berre, dus dat belooft. Het aftellen naar een zomer vol live muziek, goede radio, fijne feestjes en frisse Q-cocktails kan beginnen!”


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx