RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Goldies Radio – ‘Mensen verbinden’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In deze tijden waar het coronavirus om zich heen grijpt en we allemaal afstand van elkaar moeten houden, heeft iedereen nood aan een dikke knuffel. Dat is door de maatregelen van de overheid niet mogelijk, dus zet ook Goldies Radio muziek in als bindmiddel tussen mensen want muziek verzacht, heelt en roept mooie herinneringen op.

Goldies Radio, voor het Waasland, organiseert in samenwerking met Zorgpunt Waasland een verzoekprogramma voor familie, vrienden of kennissen die je voorlopig niet kan bezoeken in een van de woonzorgcentra, thuis of in het ziekenhuis. Het motto: “Geen bezoek? Vraag een verzoek.” Daarvoor worden alle klassieke en moderne middelen ingezet.

De woonzorgcentra van Zorgpunt Waasland zullen flyers ontvangen met daarop alle info. Verzoekjes aanvragen kan via een email naar verzoek@goldiesradio.be of via dit invulformulier op de website van de familiezender. Een leuke of inspirerende boodschap achterlaten op hun voicemail kan via het nummer 0466/90.38.19 of via Facebookmessenger (@goldiesradio).

Het verzoekprogramma is vanaf morgen, maandag 30 maart dagelijks te beluisteren tussen 14:00 en 15:00 uur. Goldies Radio is te beluisteren via 106.8 FM vanuit Sint-Niklaas, via 107.5 FM vanuit Stekene en online via Goldiesradio.be


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx