RadioVisie

 • .
  Spotlight
  .

MNM: GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat is Strafste School 2021

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

MNM heeft GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat uitgeroepen tot De Strafste School van 2021. De kersverse winnaar kreeg de award vanochtend uit handen van dj’s Sander Gillis en Laura Govaerts. Er is een winnaar, maar er zijn vooral de veertien zilveren medailles waar de jongerenzender bijzonder fier op is.  Straks barst bij de winnaar een live radiofeest los, met op het podium Bazart, Grace en Start To DJ-winnaar Tola OG.

Voor de elfde keer al werd gezocht naar de meest inventieve, sociaal geëngageerde en hartverwarmende middelbare school van Vlaanderen en Brussel. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de wedstrijd dat een school voor buitengewoon onderwijs wint. Vijftien deelnemers kregen de voorbije weken bezoek van de jury: MNM-dj’s Sander Gillis en Laura Govaerts, leerlingen uit De Strafste School 2019 en de leden van de sterrenjury: Zita Wauters, acteur Yemi Oduwale, TikTokkers Nour & Fatma, actrice Joey Kwan of zangeres Grace Khuabi. 

°Lees meer onder de foto’s (genomen tijdens het bezoek van de jury).

Alle deelnemers kregen een lesuur de tijd om hen te laten zien wat hun school uniek maakt. Naar eigen zeggen was de jury was elke keer tot tranen bewogen, achterovergevallen van het schrikken of het lachen of stil geworden bij zoveel vriendschap, creativiteit en energie. Er wordt in de eerste plaats een titel en een erkenning gewonnen, maar MNM adopteert de school een jaar lang, en ondersteunt leerlingen en leerkrachten waar mogelijk.

Scholen konden zich inschrijven door op MNM.be het Strafste Jaarboek in te vullen. Daarin vertelden ze hoe straf hun school wel is. De vijftien die dat het best deden, kregen een bezoek van de jury. De bezochte scholen bevonden zich letterlijk in elke windstreek en uithoek van Vlaanderen en Brussel. Scholen bovendien in al hun diversiteit: BuSO, ASO, BSO, TSO en KSO.

Directieteam GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat: “We zijn enorm trots op de waardering als ‘De Strafste School 2021’. Voor ons het resultaat van elke dag samen school maken, elke dag opnieuw samen elkaar sterker maken. Een fantastische bekroning voor onze unieke leerlingen met daarachter een warm en (opr)echt schoolteam.”

De Strafste School: alle winnaars

•  2011: Sint-Niklaasinstituut Kortrijk (vandaag RHIZO)
•  2012: Instituut Heilige Familie, Sint-Niklaas
•  2013: ASO Spijker, Hoogstraten
•  2014: Middenschool Zelzate
•  2015: PTS Mechelen
•  2016: Stedelijk Lyceum Lamorinière, Antwerpen
•  2017: Sint-Bavohumaniora, Gent
•  2018: GO! Atheneum Aalst
•  2019: Heilig Hartinstituut, Heverlee
•  2021: GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat 

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx