RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Gaveromroep online met ‘high quality stream’

Het team van de Deerlijkse Gaveromroep heeft zich snel herpakt na het negatieve nieuws over een nieuwe erkenning. Al op 4 december werd via Facebook ‘enthousiast’ gemeld dat ze niet bij de pakken blijven zitten en dat ze ervoor zullen zorgen dat de vertrouwde muziek te horen zal zijn via de website.

Gaveromroep wil een radio blijven met een hart voor de luisteraars, voor de talrijke verenigingen, voor de Vlaamse artiesten… Zij nodigen, ook in 2018, elke zondag uit voor een babbel en een drankje in het ontmoetingslokaal in Deerlijk. Zelfs een rondleiding kan, mits een seintje vooraf. Uit de reacties van luisteraars blijkt ook hier weer de grote sociale nood van dergelijke omroepen, vooral voor senioren en bejaarden. 

Ondertussen heeft Gaveromroep online een High Quality Stream gestart, afbeeldingen van internetradio’s maken de luisteraars al vertrouwd met de toekomst.

° Gaveromroep


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

6 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Frank
Frank
27 december 2017 - 04:43 04:43

In Vlaanderen wordt totaal niet online radio geluisterd. Grote boosdoener daarvoor is dat het om in de auto te luisteren data verslindend is wat in Vlaanderen voor de luisteraar nog steeds een kostelijke zaak is.
Ook DAB+ is vooralsnog te verwaarlozen wetende dat nog niet 1 op 10000 Vlamingen zo een ontvanger in huis of de auto heeft.

john
26 december 2017 - 09:21 09:21

tja, dis zijn wel het aantal gezamelijke luisteraars welke naar de stream luisteren, niet het totaal he, jullie hebben tot nog toe een peak listeners van 8, momenteel 3 listeners, meestal, 0. 1-of 2, zal dus nog lang duren vooraleer het niveau van Topradio te halen, maar zolang je er zelf in gelooft 🙂
Geloof me als je er al 20 haalt mag je blij zijn, vandaar dat het niet interessant is daar tijd en energie in te steken, spijtig want in Azie/Afrika bvb werkt het wel….

Gaveromroep
25 december 2017 - 23:25 23:25

Dank je John, dan zijn we al veel groter dan dat we dachten
Als Topradio slechts 500 a 700 luisteraars haalt zoals jij beweert..
Geweldig…. dat heeft ons moed om zeker verder te gaan dan 🙂

john
16 december 2017 - 09:13 09:13

via het internet hebben de meeste radios 0-10 luisteraars, sommige iets meer, zelfs een Topradio max 500-700 succes….

Danny Adriaensen
Danny Adriaensen
14 december 2017 - 19:08 19:08

Call me crazy, maar ik denk dat je via internet meer luisteraars gaat bereiken dan via de AM. AM is leuk voor hobbyisten zoals bvb mezelf die voor de fun nog naar de middengolf luisteren maar de doorsnee luisteraar (als hij/zij de middengolf nog kent tenminste) gaat daar niet meer naar luisteren. Dat is terug naar af. Hoe spijtig ook, ik had het ook liever anders gezien. Trouwens, bekom maar eens een bouwvergunning om in het volgebouwde Vlaanderen nog een middengolfzender (ook al is het LPAM) op te richten. Geen enkele van de moderne toestellen voldoet nog aan de norm om de middengolf te ontstoren en de buurtbewoners gaan niets anders doen dan klagen. Want klagen kunnen we hier goed, in het kleine Vlaanderen !

SUPER-FM
12 december 2017 - 15:36 15:36

waarom de Belgisch overheid de AM band niet vrij geeft zoals in Nederland snap ik niet ..probleem is meteen opgelost.

Don`t copy text!
6
0
Deel hier gerust uw gedachtenx