RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Fun Radio viert de muziek tijdens ‘Mix Marathon’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Fun Radio, uitzendend voor Brussel en Wallonië, gaat de zomer in met het feest van de muziek. Hoe? Door zijn luisteraars te trakteren op een Mix Marathon. Omdat de huidige tijden toch heel bijzonder zijn, en om de Belgische artiesten die door de corona-crisis hard worden getroffen te steunen, wordt het dit jaar een honderd procent Belgisch feestje. 

Tijdens de 24 uur durende non-stop mix verandert Fun Radio in een gigantische dansvloer, met een buitengewone line-up. Het zit in DNA van het station: de eerste willen zijn om de nieuwste dj-producties te brengen. Het is dus niet abnormaal dat bekende namen uit de dj-scene en de eigen dj’s mekaar afwisselen tijdens deze marathon. Er wordt gestart op zaterdag 20 juni om 12:00 uur en men gaat door tot 12:00 uur s middags de volgende dag, als dé ‘Dag van de muziek’ wordt gevierd.

Op het programma staan artiesten als Dimitri Vegas, Mattn, Lost Frequencies, Kid Noize, Daddy K en Henri PFR, die van achter hun draaitafels thuis voor de nodige sfeer zorgen. Een etmaal lang kunnen de luisteraars ook genieten van andere bekende namen zoals Alex Germys, Hidden, Todiefor, Dj Furax, Maestro, Oxoon, A.R.T en nog heel wat anderen.

De Mix Marathon is voor Fun Radio ook een mooie gelegenheid om de derde verjaardag te vieren van Fun Vision (radio om naar te kijken), die werd gelanceerd op 21 juni 2017. De exclusieve optredens van alle dj’s zijn er te volgen. Maar uiteraard ook op de vele FM-frequenties, op funradio.be, en ook via de app Fun Radio Belgique.

Als kers op de taart wordt bovendien uitgepakt met een gloednieuwe app. Die omvat niet enkel Fun Vision, maar geeft ook alle nieuwtjes over het reilen en zeilen van de sterren van het moment. De app is gratis beschikbaar in de AppStore en de PlayStore. (TB)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx