RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Fun Radio opnieuw vanuit de eigen studio’s in Vorst

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Nadat op 30 maart hun studio’s door een brand werden geteisterd, vond het Franstalige Fun Radio snel onderdak bij IP Belgium. Het vuur had een groot deel van de apparatuur ernstig beschadigd en was onbruikbaar geworden. Er waren intensieve werken nodig om de studio’s in de Telemachuslaan in Vorst, in hun oorspronkelijke staat te herstellen.
 
Met uitzondering van een korte onderbreking kon de reguliere programmering ongestoord verder gezet worden. Dat ‘mirakel’ was te danken aan het feit dat Fun Radio tijdelijk in de lokalen van hun reclameregie IP Belgium terecht kon. De collega’s van RTL leenden een reservestudio, waardoor Fun Radio snel opnieuw in de lucht was. Zopas werd de eigen, vertrouwde plek, opnieuw ingenomen.

Gregory Finn (foto), directeur Fun Radio: “Vijf uur na de brand hebben we tijdens een videoconferentie de teams georganiseerd en de nodige stappen ondernomen om in recordtijd een Fun Radio-studio op te zetten in een RTL-studio. De teams van RTL, IP en Fun Radio werkten nauw samen en begrepen elkaar perfect. Dat maakte het mogelijk om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. In mijn lange carrière heb ik nog nooit zo’n golf van solidariteit en wederzijdse hulp gekend. (…) Het is ook belangrijk om te benadrukken dat de  sector heeft aangetoond dat we in dergelijke situaties de handen in elkaar kunnen slaan.”


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx