RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Fun Radio getroffen door brand

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Fun Radio Belgium kan sinds dinsdagmiddag voorlopig geen eigen programma’s meer uitzenden. Door oververhitting van de kabels ontstond een brand ​​in de kelders van het gebouw aan de Avenue Télémaque in Vorst, waar de studio’s van het station zich bevinden. Er vielen geen gewonden.

De brandweerlieden werden rond de middag opgeroepen voor een kelderbrand in het pand van Fun Radio Belgium in Vorst. Volgens Walter Derieuw, woordvoerder van de Brusselse brandweer, werden de twintig brandweerlieden er geconfronteerd met oververhitte kabels en een sterke rookontwikkeling in de kelders van het gebouw, waar de radioservers staan.

De interventie duurde tot 14.00 uur. De brandweer probeerde de rook zo goed als mogelijk uit de kelder te krijgen en moest wachten op de komst van een Sibelga-team, dat belast werd met het verzekeren van de elektriciteitsveiligheid op het terrein.

Door de brand werden de uitzendingen van Fun Radio Belgium rond het middaguur onderbroken. Op dit moment wordt Fun Radio France uitgezonden via de Belgische frequenties.

“Op dit moment is het voor Fun Radio nog steeds onmogelijk om het normale verloop van zijn programma’s te hervatten. De teams van technici proberen echter om beurten een snelle oplossing te vinden en de luisteraars weer naar Fun Radio te laten luisteren”, aldus Fun Radio in een persbericht.

(foto: Google Street View)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx