RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Friday I’m in Love op Willy

Een hele avond lang muziek rond één centrale artiest

Vrijdag is Willy-nieuwsdag. Niet bewust voor gekozen, maar blijkbaar helemaal organisch gegroeid. Zo laten de rockers uit Vilvoorde vandaag weten dat ze hun liefde voor Talking Heads, Red Hot Chili Peppers, Nick Cave en Metallica met de luisteraars willen gaan delen. Waarom ook niet. Per slot van rekening staan in dit rijtje bands geen ’pannenkoeken’…

Afgelopen lente draaide Stijn Meuris al eens een hele avond enkel maar songs van The Cure op Willy. Tot groot plezier van alle luisteraars. Het bleek een geslaagd experiment te zijn dat duidelijk voor herhaling vatbaar was. En dus worden vanaf nu onder de noemer ‘Friday I’m In Love’ de komende weken – elke vrijdagavond – vier uur lang muziek, verhalen, anekdotes rond één centrale artiest uitgezonden. Telkens vanaf 20:00 uur tot middernacht.

Willy-dj en presentator van het programma ‘Staalhard’ Andries Beckers bijt vandaag vrijdag 26 november de spits af en zal liefst 240 minuten lang zijn liefde voor Metallica delen.“In de metalwereld heb je grote bands en kleine bands, maar als Metallica speelt dan degradeert elke andere band tot voorprogramma.”, aldus de protagonist. “Metallica is ook zo een band waarbij zelfs hun meest controversiële platen nog interessant zijn om over te praten”. 

Friday I’m In Love op Willy:

26/11: Andries Beckers – Metallica
03/12: Marcel Vanthilt – Talking Heads
10/12: Cedric Maes – Red Hot Chili Peppers
26/11: Stijn Meuris – Nick Cave

° Willy hoor je via willy.radio, DAB+, de Willy-app, via smartspeakers (commando: “Hey Google, praat met Willy Radio”) en bij Telenet op kanaal 931. Willy op de voet volgen? Dat kan via Willy’s Facebookpagina en Instagram.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx